Raskrinkavanje.ba

Moj faks → „Simpsoni“ predvidjeli potonuće podmornice? U epizodi iz 1998. prikazana gotovo identična scena

23.06.2023
Tekst članka

Mnogi vjeruju u predviđanje događaja iz TV serijala „Simpsoni“

„Simpsoni“ su dobro poznati svima, a upravo ovaj serijal jedan je od najdugovječnijih ikada u američkoj proizvodnji. Ova animirana i djelomično humoristična TV serija koja ima više od 600 epizoda očito predviđa budućnost.

Napravljena je krajem 20. stoljeća, a posljednjih nekoliko godina počele su se događati pojedine situacije i događaji za koje se smatra da su ih „Simpsoni“ predvidjeli još tada kada su snimljeni, prije otprilike 30 do 40 godina. Tako su „predvidjeli“ predsjednički mandat Donalda Trumpa u Americi, pandemiju koja je vječno trajala, a kojoj smo svjedočili od 2020. godine i mnoge druge.

Sada prema mišljenjima mnogih, „Simpsoni“ su davnih godina predvidjeli i potonuće podmornice Titan tvrtke Ocean Gate koja je u potragu za olupinama Titanika krenula u nedjelju, 18. lipnja.

Na TikToku objavljena je epizoda Simpsona za koju se smatra da je predvidjela događaj s podmornicom kojem svjedočimo danas, u 2023. godini. Naime, radi se o epizodi iz 1998. godine koja prati Homera i njegovog oca Masona u potrazi za blagom.

Njihova potraga se provodila ispod mora gdje je svatko od njih bio u svojoj podmornici, a zaronili su do olupine starog broda u kojem se, navodno, nalazilo blago. No, situacija se odvija tako da se Homer izgubi sam u svojoj podmornici, a naposljetku zapinje o koraljni greben.

Homerova podmornica ostala bez kisika

U trenutku zapinjanja, Homer dobiva signale od podmornice za manjkom kisika kojeg naposljetku u potpunosti nestane. Iako postoje ljudi koji zaista vjeruju u to da je serija „Simpsoni“ predvidjela mnoge događaje kojima svjedočimo dan danas, nitko ne može točno potvrditi radi li se o istini.

Članak indeksiran 30.06.2023. Zadnji put osvježen 30.06.2023.

Ocijenjeno u analizi