Raskrinkavanje.ba

Javno (.ba) → Simpsoni su “predvidjeli” situaciju s podmornicom Titan (OceanGate Titanic)

24.06.2023
Tekst članka

Simpsoni opet predviđaju! Ovaj put o tragičnoj nesreći podmornice Titan (OceanGate Titans)! Obožavatelji Simpsona tvrde da je kultni crtić ponovno predvidio budućnost! ….

A u epizodi emitiranoj 2006. prikazuje podmornicu u blizini Titanica.

Ali mnogi su sada istaknuli da epizoda, koju je producirao Mike Rice, povlači čudne usporedbe sa sada uništenom podmornicom Titan (OceanGate Titanic) – jer je Obalna straža potvrdila da su olupine pronađene u području gdje je nestala.

Sam Rice putovao je u nestaloj podmornici OceanGate, dugo nakon što je epizoda snimljena i emitirana.

Deseta epizoda 17. sezone, pod nazivom “Homer’s Paternity Coot”, prikazuje Homera Simpsona koji se ponovno povezuje sa svojim davno izgubljenim ocem, Masonom Fairbanksom, koji spašava izgubljeno blago iz mora javlja dnevni mail (gdje možete pogledati video u slučaju da nestane ovaj sa YT op.aut)

Fairbanks drži govor o njihovoj misiji prije nego što započnu svoju ekspediciju, govoreći radnicima da je to njegov san. Izjavljuje:
“Danas sam ispunjen radošću. U potrazi za blagom sa svojim davno izgubljenim sinom. Moj san za svakog od vas je da pronađete sreću koju ja danas osjećam.’

Otkrivaju olupinu potonulog broda koji je prepolovljen, sličan olupini Titanica. Ali unosno otkriće postaje potencijalno tragično kada se Homer izgubi i zarobi u koraljnom grebenu.

Homer i Fairbanks zatim skupljaju dvije kutije s blagom, prije nego što Homer pošalje poruku svojim prijateljima kod kuće u baru.

Kaže, ‘Hej ljudi. Našli smo blago. Kad dođem na obalu, odnesem ga ravno u šank.’

Ali ono što mnogi kažu je jezivo upozorenje – predosjećaj, on tada shvati da je Fairbanks nestao i slijedi ribu koja svijetli. Homer uspijeva zapeti i počinje paničariti kad se na ekranu pojavi svjetlo upozorenja da podmornici nedostaje kisika.

Homer počinje gubiti svijest prije nego što se probudi u bolnici nakon što je tri dana bio u komi, okružen svojom obitelji.

 

Članak indeksiran 30.06.2023. Zadnji put osvježen 30.06.2023.

Ocijenjeno u analizi