Raskrinkavanje.ba

Zanimljivosti dana → Simpsonovi “predvideli” situaciju sa podmornicom Titan (OceanGate Titanic)

23.06.2023
Tekst članka

Simpsonovi su opet predvideli! Ovaj put u vezi tragične nastradale podmornice Titan (OceanGate Titani)! Fanovi Simpsonovih tvrde da je kultni crtani film ponovo predvidio budućnost! ….

I to u epizodi emitovanoj 2006. prikazuje podmornicu blizu Titanika.

Ali mnogi su sada istakli da epizoda, koju je producirao Majk Rajs, ima čudna poređenja sa sada već uništenom podmornicom Titan (OceanGate Titanic) – pošto je obalska straža potvrdila da su ostaci pronađeni u oblasti u kojoj je nestala.

Sam Rajs je otputovao u nestaloj podmornici OceanGate, dugo nakon što je epizoda napravljena i emitovana.

Deseta epizoda 17. sezone, pod nazivom “Homer’s PaternityCoot,”, prikazuje Homera Simpsona kako se ponovo povezuje sa svojim davno izgubljenim ocem Mejsonom Ferbanksom, koji spašava izgubljeno blago iz mora izveštava daily mail (gde i možete pogledati video u slučaju da ovaj s YT nestane op.aut)

Ferbanks drži govor o njihovoj misiji pre nego što počnu svoju ekspediciju, govoreći radnicima da je to njegov san.On izjavljuje:
“Danas sam ispunjen radošću. U potrazi za blagom sa svojim davno izgubljenim sinom. Moj san za svakog od vas je da nađete sreću koju ja danas osećam.’

Otkrivaju brodolomni potopljeni brod koji je podeljen na pola koji lični na olupinu Titanika. Ali unosno otkriće postaje potencijalno tragično kada se Homer izgubi i zarobi u koralnom grebenu.

Homer i Ferbanks zatim pokupe dve kutije sa blagom, pre nego što Homer pošalje poruku svojim prijateljima kod kuće u baru.

On kaže: ‘Hej momci. Našli smo blago. Kad stignem na obalu, nosim ga pravo u bar.’

Ali ono što mnogi kažu je jezivo upozorenje – predviđanje, on tada shvata da Ferbanks nedostaje i prati svetleću ribu. Homer uspeva da se zaglavi, te počinje da paniči dok se na ekranu pojavljuje upozoravajuće svetlo da u podmornici ima malo kiseonika.

Homer počinje da gubi svest pre nego što se probudi u bolnici nakon što je tri dana bio u komi, okružen porodicom.

Članak indeksiran 30.06.2023. Zadnji put osvježen 30.06.2023.

Ocijenjeno u analizi