Raskrinkavanje.ba

Red portal → Simpsonovi predvideli zarobljene bogataše u podmornici na putu do Titanika 😱⚓🛳️

22.06.2023
Tekst članka

Američka obalna straža predviđa da će se zalihe kiseonika u podmornici Titan potrošiti najkasnije do sutra u 13.08 sati po našem vremenu. 🛟🚢

Ceo svet čeka kraj slučaja nestale podmornice Titan, a na društvenoj mreži Tviter pojavili su se delovi epizode serije Simpsonovi u kojoj Homer Simpson podmornicom ide do olupine broda.

Tokom decenija, mnoge epizode Simpsonovih iz daleke prošlosti podudarale su se sa velikim globalnim događajima, zbog čega ljudi širom sveta veruju u to da serija predviđa događaje. A tako je bilo i ovaj put.

Naime, u 10. epizodi 17. sezone Simpsonovih, emitovanoj 8. januara 2006. godine, pojavljuje se bivši dečko Homerove majke, koji tvrdi da je njegov pravi otac. Homer i Mejson se sprijateljuju, a deka Simpson, Ejb, kaže Homeru da je Mejson zaista njegov otac i da to DNK dokazuje.

Homer i Mejson idu u avanturu i podmornicama se spuštaju do olupine davno potonulog španskog broda sa blagom. Slučajno se razdvajaju i Homer se izgubi prateći ribu koja svetli. Gubi svest u podmornici, ali se budi u bolnici nakon 3 dana u komi. Ejb mu ipak priznaje da je zamenio rezultate DNK analize i da Mejson nije Homerov otac, ali da je video da se lepo slažu i hteo je da njegov sin bude srećan.

Podsećamo, u toku je 5. dan dramatične potrage za podmornicom Titan, koja je nestala spuštajući se do olupine Titanika, koja se nalazi 3.800 metara pod morem u blizini obale Njufaunlenda u Kanadi.

Američka obalna straža predviđa da će se zalihe kiseonika u podmornici Titan potrošiti najkasnije do sutra u 13.08 sati po našem vremenu. U podmornici je petoro ljudi: britanski milijarder, pilot francuske podmornice, pakistanski biznismen i njegov 19-godišnji sin i izvršni direktor Oušn gejta, kompanije koja upravlja Titanom.

 

Članak indeksiran 30.06.2023. Zadnji put osvježen 30.06.2023.

Ocijenjeno u analizi