Sjećate li se deformisane dvojnice Angeline Jolie? Evo kako je izgledala prije silnih transformacija - nećete vjerovati!

Izvor/medij: Banjaluka IN
Ocjena: Klikbejt Dezinformacija
Raskrinkano u: Ne, djevojka iz Irana nije imala 50 plastičnih operacija kako bi ličina na Angelinu Jolie

Na svom je Instagram profilu objavila fotografije na kojima se vidi kako je izgledala prije spomenutih operacija, prenosi The Sun

 

Sahar Tabar (19) iz Irana, koja je postala poznata zbog 50 operacija kojima želi biti čim sličnija Angelini Jolie, nekad je bila prirodno lijepa djevojka.

 

sahar-tabar-1

 

Na svom je Instagram profilu objavila fotografije na kojima se vidi kako je izgledala prije spomenutih operacija, prenosi The Sun.

 

sahar-tabar-2

 

Dječačke smeđe oči i smeđa kosa izgledaju prekrasno u usporedbi s njezinim današnjim stanjem.

 

sahar-tabar-3

 

Osim operacija, Sahar se izgladnjivala i spala na tek 40 kilograma iz bizarnog razloga - kako bi joj lice 'upalo', poput Angelininog.

 

sahar-tabar-2

 

Unatoč pisanjima da se podvrgnula čak 50 operacija, Sahar tvrdi da se radi samo o dobrom šminkanju i modernoj tehnologiji. 

sahar-tabar-1

 

Iako je željela izgledati poput jedne od najljepših holivudskih glumica, iranska tinejdžerica je 'zabrijala' i ubrzo se našla na tapeti internetske publike, koja ju je prozvala 'mrtvom mladenkom', 'zombijem' i 'živim lešom'. 

sahar-tabar

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

Članak indeksiran 02. 07. 2019 Zadnji put osvježen prije 7 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me