SKANDAL! SEVERINA OPET ŠIRI MRŽNJU PREMA SRBIMA!

Izvor/medij: Hype TV
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Severina nije “optužila Srbe da su genocidan narod”

Slične optužbe na račun srpskog naroda, ona je izrekla u oktobru prošle godine.

Iako je bila udata za čak dva Srbina, Severina Vučković opet širi mržnju prema srpskom narodu. Ona je opet, u kratkom vremenskom periodu, optužila Srbe da su genocidan narod. Takođe je izjavila da su Srbi počinili navodni genocid u Srebrenici.

 

 

Severina Vučković novac zarađuje u Srbiji i sa Srbinom ima dete, ali to je ne sprečava da po ko zna koji put javno optužuje srpski narod da je genocidan i da širi mržnju prema Srbima.

Dok je gostovala u jednoj emisiji u Sarajevu govorila je o Srebrenici ističući da je tamo počinjen genocid.

– Na primer, ja sam sad ispala najgori ustaša rekavši da je u Srebrenici bio genocid, što je bio genocid, kako god oni to nazivali: veliki zločin, mali zločin ili srednji zločin, ali radi se samo o tome, da ako je bio genocid, onda bi neka država toj državi trebala platiti odštetu. Mislim da samo zbog toga oni (Srbija) ne priznaju da se to tako zove – istakla je sa smeškom na licu hrvatska pevačica, kako bi se dodvorila sarajevskim medijima.

 

 

Podsetimo, slične optužbe na račun srpskog naroda, ona je izrekla u oktobru prošle godine, kada je raskinula saradnju sa TV Una iz Banjaluke i to samo zato što je suvlasnik tog medija, kako tvrdi, Igor Dodik, sin srpskog člana predsedništva BiH.

– Ne želim da učestvujem u projektu koji ima veze sa Dodikom, osobom koja vređa žene na najgori način i koji ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid – rekla je Severina za hrvatski “Večernji list” i dodala da je bila zainteresovana da na pomenutoj televiziji pokrene svoj šou sve dok nije saznala ko je njen suvlasnik.

– Sa TV Unom sam dugo pregovarala. Imali smo vrlo prijatne radne sastanke i zaista smo dogovorili da ćemo raditi, čak smo krenuli i sa okupljanjem ekipe. Međutim, odustala sam kada sam saznala da je reč o Dodikovoj televiziji – rekla je Severina.

Osim ovoga, u javnosti se prošle godine pojavio i snimak sa njenog koncerta u Crnoj Gori, na kojem je javno podržala Crnogorce i poručila im “da niko ne sme da ih dira”, a zatim i snimak s njenog koncerta na kom je svojim fanovima pevala pesmu osvedočenog srbomrsca Marka Perkovića Tompsona “Lijepa li si”.

– Oj, Zagoro, lijepa li si, Slavonijo, zlatna ti si, Herceg-Bosno, srce ponosno, Dalmacijo, more moje, jedna duša a nas dvoje, pozdrav, Liko, Velebita diko, lijepa li si – glase stihovi ove pesme koji su opet zapalile društvene mreže, pa još glasnije pokrenuli priču da se Severini zabrani ulazak u Srbiju.

– Kad misliš da ne može gore i niže, Severina te demantuje! Sada posle podrške Crnogorcima peva pesmu ustaše Tompsona! Seve je toliko ljuta na Srbiju u poslednje vreme da to nije normalno – glasili su samo neki od komentara na račun ovog snimka.

 

 

Inače, Tompson je u našoj javnosti najpoznatiji po tome što je praktično oživeo ustaški pozdrav “Za dom spremni”, pa su njegovi koncerti zabranjeni širom Evrope zbog propagiranja nacističke ideologije.

– Rampa i za nju u Srbiji. Nek peva u Crnoj Gori! Severina koji već, peti put po redu ima nacionalističke ispade prema Srbima, a bila je udata za dva Srbina, plus joj je i sin Srbin! Užas, hajde da pišemo peticiju da joj se zabrani ulazak u Srbiju, kao i Jadranki! Jadranka peva da su Crnogorci jači od Srbije, a Seve da ne sme niko da ih dira, misleći na nas Srbe. U čemu je razlika?! – samo su neki od komentara ogorčenih tviteraša.

Članak indeksiran 21. 01. 2022 Zadnji put osvježen prije 6 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me