SLAVNA DOKTORICA OTKRIVA: Radite Ovo Svaki Dan I Izliječite Se Od SVAKE BOLESTI!

Izvor/medij: Recepti i Ideje
Ocjena: Pseudonauka Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: “Panaceja” Slađane Velkov ponovo na portalima: Ne postoji univerzalni lijek za sve bolesti

Dr. Slađana Velkov je rođena u Skoplju, a odrasla je u Srbiji. Studirala je medicinu u Nišu i Skoplju, gde je i diplomirala.

Radila je za Ujedinjene nacije u Makedoniji, kao lekar opšte prakse u Hitnoj pomoći u Vranju i u Kuvajtu kao lekar i menadžer za razvoj medicine.
Poslednjih nekoliko godina bavi se besplatnim obrazovanjem o samoizlečenju pravilnom ishranom i načinom života. Održala je preko stotinu predavanja, radio i TV gostovanja u Saudijskoj Arabiji, Indiji, Srbiji, Makedoniji, Kuvajtu, Španiji, Bugarskoj i Australiji. Veliki je zagovornik prevencije bolesti u vidu zdravog načina života i prava izbora na vakcinisanje.
Ona tvrdi da ova dijeta i saveti za zdrav način života pomažu kod svih bolesti, a da je poštovanje svakog od njih od velike važnosti za kompletno izlečenje.
– U toku prvog sata posle izlaska ili pre zalaska sunca gledajte u Sunce. Počnite sa 10 sekundi, povećavajte 10 sekundi svakog dana. Stanite bosonogi na suvu zemlju ili beton dok gledate u Sunce.
– Pijte čistu vodu bez fluorida ili filtrirajte vodu iz slavine povratnom osmozom. Najbolja je prirodna, izvorska neflaširana voda. Ostavite vodu na suncu nekoliko sati u prozirnim, bezbojnim, staklenim bocama da bi upila sunčevu energiju. Ne ostavljajte je noću napolju.
– Budite fizički aktivni na svežem vazduhu svakoga dana. To je jedna od najboljih metoda detoksikacije.
– Izbegavajte fluorescentno svetlo.
– Hodajte bosi najmanje 15 minuta dnevno. Provedite jedan sat dnevno u miru.
– Dišite duboko na svežem vazduhu najmanje 20 minuta ujutro i uveče.
– Spavajte između 10 uveče i 2 ujutro, zato što tada naše telo luči lekovite hormone. Pratite ritam Sunca.

Članak indeksiran 14. 11. 2022 Zadnji put osvježen prije 2 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me