Raskrinkavanje.ba

Informer → Šok fotka iz perioda kada je Brižit bila učiteljica Makronu: Zabezeknućete se kada vidite ko je sa njima na slici!

05.03.2024
Tekst članka

Na društvenim mrežama kruži fotografija Brižit Makron s bivšim suprugom Andreom-Luisom Ozierom kojeg je ostavila zbog Makrona, dok ovaj na istoj fotografiji s njima pozira kao da je njihov sin, a ne Brižitin budući ljubavnik.

Danas su poznati kao predsednik Francuske i prva dama, a svojevremeno su bili 40-godišnja profesorka francuskog i latinskog koja je zavela maloletnog 16-godišnjeg učenika, što mnoge i danas intrigira, pogotovo kada isplivaju neke fotografije iz prošlosti. 

Mnogi se na društvenoj mreži X pitaju kako je ovaj slučaj mogao biti zataškan, jer je 24 godine starija učiteljica iz jezuitske škole u Amiensu zavela maloletnika, dok je njen najstariji sin čak tri godine stariji od aktuelnog predsednika Francuske.

Priča se da je Emanuel Makron osvojio pažnju svoje učiteljice dok je glumio u jednoj predstavi, a ona mu je u tome pomogla. Bilo je to početkom devedesetih.

Navodno se Makron kao učenik više družio s profesorima nego s vršnjacima te se tako dodatno zbližio s Brižit. Njegovi roditelji vrlo su burno reagovali na njihovu romansu, ali njih dvoje su bili istrajni u nameri da svoju vezu održe i na kraju je zaokruže brakom, koji je sklopljen 2007. godine, na istom mestu gde se ona pre 30 godina udala za svog bivšeg supruga, piše Slobodna Dalmacija.

Njihov brak bio je prava senzacija kada se Emanuel počeo sve više da se pojavljuje ​​u javnosti, najpre kao ministar, a zatim i kao predsednički kandidat 2016. godine.

Članak indeksiran 07.03.2024. Zadnji put osvježen 08.03.2024.

Ocijenjeno u analizi