ŠOK ISPOVIJEST bošnjačke porodice koja je protjerana iz Francuske zbog nasilja nad kćerkom koja je bila u VEZI SA SRBINOM – Ošišao sam je naćelavo zbog OVOG

Izvor/medij: Nova danas
Raskrinkano u: Nasilje u porodici kao “ekskluziva” i “druga strana priče”

Vijest o nasilju koje je nad maloljetnom djevojkom izvršila njena porodica  u Francuskoj zato što je bila u vezi sa momkom srpske nacionnalnosti je prije nekoliko mjeseci potresla cijeli region i izazvala žučne rasprave na društvenim mrežama.

Epilog svega je poznat, roditelji djevojke su bili osuđeni pred francuskim sudom i deportovani su iz Francuske a ekipa Kurir.rs je razgovarala sa njima o cijelom slučaju. Senad Zahirović, otac maloljetne djevojke se sa svojom suprugom i četvoro maloljetne djece sada nalazi u mjestu Turbe pored Travnika u Bosni i Hercegovini i žive u jednoj trošnoj kućici koju su im obezbjedile Senadove komšije.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Avaz TV

68.8K subscribers

Porodica Zahirović deportirana iz Francuske: Nismo divljaci iz Bosne

 

 

Watch later

 

 

Share

 

Senad i Safeta su ispričali svoju verziju cijele priče koja se desila nakon što su svoju kćerku Selmu, staru 17 godina pretukli i ošišali naćelavo. Senad poriče da je to zbog njene veze sa Srbinom, nego navodi da je to uradio jer je njegova kćeka imala odnose sa ovim momkom što je za njega i njegovu porodicu neprihvatljivo.

Jako im je teško palo što su predstavljeni kao divljaci iz Bosne a on je kaže, samo pokušao da zaštiti svoje dijete od veze sa Dušanom za kojeg smatra da je nasilnik i narkoman. Senad je dodao da je u mobitelu svoje kćerke pronašao i poruke koje je ona slala Dušanu i u kojem prijeti da će se ubiti. On kaže da je ovo cijela istina ali da je njegova kćerka na sudu iznijela neistinu i rekla da su je maltretirali roditelji i porodica jer je bila u vezi sa momkom srpske nacionalnosti.

Članak indeksiran 21. 11. 2020 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me