ŠOKANTNA TVRDNJA KRESOVIĆA: Danijela Štajnfeld je u kandžama albanske mafije u Americi, KOJA HOĆE DA UNIŠTI SRBIJU!

Izvor/medij: Republika
Ocjena: Pristrasno izvještavanje Prenošenje lažnih vijesti Ispravljeno
Raskrinkano u: Teorije zavjere kao “objašnjenje” slučaja seksualnog nasilja

-

Danijela Štajnfeld ušla je u mrežu prljavih mafijaških krugova u Americi, tvrdi novinar Tomislav Kresović koji je izneo šokantne informacije o glumici.

SHARE:

youtube.com/Radio 021, printscreen

Branislav Lečić i Danijela Štajnfeld

Kresović je tokom gostovanja na televiziji "Hepi" opširno govorio o celom slučaju glumice Danijele Štajnfeld koja je svog kolegu, poznatog glumca Branislava Lečića, optužila za silovanje koje se navodno dogodilo pre nekoliko godina.

VESTI PUTUJU JOŠ BRŽE UZ MOBILNU APLIKACIJU REPUBLIKE

Govoreći o fotografijama Štajnfeldove koje su objavljene na jednom poznatom porno sajtu, Jeremić je naveo da takav materijal ukazuje na to da da je glumica žrtva bosansko-albanske mafije.

printscreen/instagram.com/danijelastajnfeld/

Danijela Štajnfeld tvrdi da je silovao kolega Branislav Lečić

Ove fotografije, ukazuju na jednu drugu stvar. Nažalost, moram da konstatujem da je ona ušla u mrežu prljavih sila u Americi. Mafijaških krugova koji su krenuli u instrumentalizaciju Danijele. Tu pre svega mislim na bosansko-albansku mafiju, koja preko ovakvih stvari želi ne samo kompromitaciju ove glumice, već i kompromitaciju Lečića i Srbije - rekao je Jeremić.

On je ukazao na to da celo ovaj slučaj ima mnogo šire razmere koji idu mnogo dalje od odnosa Štajnfeld-Lečić.

printscreen/TvHappy

Tomislav Kresović

Govoreći o kolegama Branislava Lečića koji odbijaju dalju saradnju sa njim, Jeremić je još jednom podvukao da je ta "kampanja" sekundarna stvar. Prema njegovim rečima, Lečić je u stvari ušao u fokus jedne strategije koja prikazuje Srbe kao loše momke.

On je ušao u šesnaesterac jedne loše strategije koja Srbe prikazuje kao loše momke i da oni nisu džentlmeni, da su silovatelji. Ta je kompletna priča plaćena - kazao je on.

Članak indeksiran 10. 05. 2021 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me