СПЕЦИЈАЛНИ ИЗВЕШТАЈ: Од најновије инвестиције Маринко Чавара влада и банке су уплашене

Izvor/medij: Every day news (.me)
Ocjena: Lažna vijest
Raskrinkano u: Lažni intervju Marinka Čavare kao reklama za Bitcoin platformu

Српски грађани већ зарађују милионе босанска марка од куће користећи ову „рупу у богатству“ - али да ли је стварна?

Српски грађани већ зарађују милионе босанска марка од куће користећи ову „рупу у богатству“ - али да ли је стварна?

Маринко Чавара излази са новом тајном инвестицијом која чини да стотине људи у Босни и Херцеговини буду врло богати

Маринко Чавара хрватски је политичар у Босни и Херцеговини, потпредсједник ХДЗ-а БиХ и предсједник Федерације Босне и Херцеговине.

Маринко је направио име за себе као виспрен говорник којем не смета што је искрен о томе како зарађује новац.

Прошле недеље се појавио на „Дневник Нове БХ“ и објавио нову „рупу у богатству“ за коју каже да може да сваког трансформише у милионера у року од 3-4 месеца. Jе тражио од сваког у Босни и Херцеговини да искористи ову невероватну могућност пре него што је велике банке заувек затворе.

И наравно, неколико минута након што се интервју завршио, Национална банка Босни и Херцеговини је позвала да заустави интервју Маринко Чавара од емитовања - али је већ било касно.

Ево шта се тачно десило:

Водитељица "Дневника Нове БХ" Армина Ченгић позвала је Маринка у емисију да подијели савјете о стицању богатства, а политичар је све изненадио:

„Оно што ме је начинило успешним је што сам се брзо залетао у нове могућности - без било каквог обазирања. И сада, мој број један у прављењу новца је нов програм аутоматског трговања крипто валутом која се зове Bitcoin Loophole. То је јединствена највећа могућност коју сам у животу видео да се брзо направи мало богатство. Тражио бих од свих да ово провере пре него што је банке затворе.“

Армина Ченгић је остала у чуду када је Маринко Чавара извукао свој телефон и показао гледаоцима колико новца стиче путем овог новог програма за прављење новца о којем свим у Босни и Херцеговини шапућу.

 

 

Сегмент је истекао пре него што је Маринко Чавара могао да елаборира, па смо добили ексклузиван интервју са човеком како бисмо сазнали више о овој контраверзној могућности.

ЕКСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЈУ СА МАРИНКО ЧАВАРА

Можда сте чули за ову нову платформу за интестирање крипто валуте која се зове Bitcoin Loophole а која помаже обичним људима у Европи, Азији и Северној Америци да стекну богатство преко ноћи. Можда сте скептични јер звучи превише добро да би било тачно."

Маринко Чавара наставља:

„То разумем јер сам исто помислио када ми је пријатељ од поверења рекао о томе. Али након што сам својим очима видео колико новца је зарадио, морао сам и сам да пробам.

Драго ми је што сам пробао јер је то био највећи и најлакши новац који сам икада зарадио. Причам о десетинама хиљада босанска марка на дан на аутопилоту. То је буквално најбржи начин да се стекне брдо новца сада. И неће трајати много дуго када све више људи сазна за то. Или када то банке заувек затворе.“

 

ШТА ЈЕ ТАЧНО BITCOIN LOOPHOLE И КАКО РАДИ?

Идеја иза Bitcoin Loophole је једноставна: да се обичном човеку дозволи да заради на буму који је крипто валута направила и која је још увек најуноснија инвестиција 21. века, без обзира шта људи мислили.

Иако је Bitcoin цена опала од своје највише цене од 20.000 $ по Bitcoin-у, трговци још увек добро зарађују. Зашто? Јер постоји хиљаде других крипто валута поред Bitcoin-а којима се тргује свакога дана за огромну добит.

Неке од ових крипто валута су Ripple, Ethereum, Monero, Zcash и они још увек праве добит од преко 10.000% и више за обичне људе у Босни и Херцеговини.

Bitcoin Loophole дозвољава вам да имате добит од свих ових крипто валута, чак и у тешком тржишту. Користи вештачку интелигенцију (AI) да аутоматски рукује дугом и кратком продајом како бисте зарадили новац сваког сата, чак и док спавате.

Bitcoin Loophole препоручују неки од најпаметнијих технолошких умова који су икада постојали. Ричард Брансон, Илон Маск и Бил Гејтс су само од неких.

Бил Гејтс и Ричард Брансон разговарају Bitcoin Loophole на састанку CES 2022.

 

Ови технолошки генији су изградили мулти-милијардерске компаније које решавају комплексне проблеме као што су уплата на мрежи, рачунарство и транспорт. Сада су се позабавили глобалним проблемом неједнакости у богатству тако што су дозволили свима - без обзира колико су богати или сиромашни - да стекну довољно новца да уживају у срећном и испуњеном животу.

УНОСНА ТАЈНА О СТИЦАЊУ НОВЦА КОЈУ ВЕЛИКЕ БАНКЕ НЕ ЖЕЛЕ ДА ЗНАТЕ

 Маринко Чавара наставља,

„Видимо тешка економска времена и ово је решење које су људи чекали. Никада у историји нисмо имали овакву невероватну могућност коју обични људи могу лако да искористе да нагомилају огромно богатство за тако кратко време.

Неки људи оклевају да то пробају јер је тако другачије. И то је зато што велике банке желе ово да заташкају! Велике банке активно креирају пропаганду и називају крипто валуту и платформу као што је Bitcoin Loophole преваром. Зашто? Брину се да ће се њихове корпоративне добити смањити када њихови клијенти сазнају како да стекну масивно богатство за себе.

Истина је да је крипто валута револуција нашег живота и свако ко не искористи ову могућност пуно ће пропустити. Већ сам примио љуте позиве и претње од великих финансијских корпорација јер доносим ову технологију пред људе. Али шта ме брига. Људи у Босни и Херцеговини већ знају истину и само је питање времена пре него што се она прошири.

Делим ово јер сам такође примио стотину поште на е-пошту од људи који ми се захваљују што сам поделио ову тајну. Моја омиљена је од младог човека који је свом млађем брату купио ауто из снова - Ферари 488 Писта користећи готовину коју је добио Bitcoin Loophole. Ова платформа заиста чини животе сваког на свету бољим.“

Стивен Бејкер је искористио добити које је зарадио од Bitcoin Loophole да свом млађем брату купи ауто из снова. То је баш инспиративан начин да се богатство користи за добробит!

ДА ЛИ BITCOIN LOOPHOLE ЗАИСТА РАДИ? САМИ СМО ГА ТЕСТИРАЛИ

Наши виши уредници нам не би дозволили да објавимо интервју са Милошем Биковићем док нисмо проверили да ли је Bitcoin Loophole стварна могућност за стицање новца од куће. Наше корпоративно вођство није желело да објавимо било које информације које би потенцијално могле да изазову да грађани Босни и Херцеговини изгубе свој тешко зарађен новац.

Зато је наш уреднички тим тестирао Bitcoin Loophole да би се постарао да заиста ради као што је Маринко Чавара описао. Један од наших уредника на мрежи, Зоран Стојковић, је волонтирао да ризикује свој новац и тестира Bitcoin Loophole.

Зоран има 53 године и отац је 2 девојчице чија је жена изгубила посао прошле године због болести. Признао је да му је финансијски тешко и да би ова могућност инвестирања могла да буде решење.

 

Зоранова породила се борила да састави крај са крајем и надала се да Bitcoin Loophole може да реши финансијски притисак, па је он одлучио да тестира систем и објави своје резултате

Зоран каже:

„У први мах, када сам чуо интервју са Маринка Чавараја,, мислио сам да се шали. Стицање новца од куће је само сан. Решио сам да пробам с обзиром на моју финансијску ситуацију - и зарад доброг новинарства.

Погледао сам уводни видео о платформи и онда сам се учланио. Видео је изгледао као обећава превише али сам свој скептицизам оставио по страни. У року од неколико сати, примио сам позив од мог личног инвеститора. Одговорио ми је на сва питања и дилеме које сам имао и убедио ме је да ћу да зарадим новац. Тачка.

Мој лични инвеститор ми је чак обећао да ако изгубим и динар, одмах ће ми рефундирати мој 588 BAM депозит. Толико је био уверен да ће ми ово променити живот. Е, то је корисничка услуга изнад било које коју сам видео и није ни чудо што се банке боје.

Када сам примио приступ платформи, уложио сам почетни улог од 588 BAM. Толико моја породица троши на нездраву храну сваког месеца, па сам одлучио да престанем да нас изводим у ресторане брзе хране на месец дана. Сада можемо да будемо здрави, а и да имамо могућност да се обогатимо.

Сам Bitcoin Loophole систем је платформа аутоматског трговања крипто валутом. Софтвер користи AI алгоритме и машинско учење да предвиди тачно када ће крипто валуте порасти или пасти. Тада ће аутоматски купити и продати за вас током целог дана. Технологија је већ олакшала наше живот на сваки могући начин, па што је не бисмо користили и да зарадимо новац?“

ЗОРАНОВИ РЕЗУЛТАТИ У РЕАЛНОМ ВРЕМЕНУ СА СИСТЕМОМ

„У року од 1 сата од улагања 588 BAM, софтвер је почео да тргује за мене. Да будем искрен, био сам нервозан јер сам мислио да ће изгубити мој новац. И наравно, моја прва трговина је била од 30 BAM губитка!

Осетио сам да ми се суши грло. Мислио сам да сам преварен. Био сам спреман да позовем свог личног инвеститора и да тражим да ми врати новац. Али онда сам се сетио шта ми је рекао раније у позиву: алгоритам је у праву 80-89% времена. Нећете зарадити СВАКИМ трговањем, али ћете довољно зарадити да направите добит.

Тако сам дозволио софтверу да настави да тргује за мене и посматрао сам га док је то радио. Следећа трговина је донела зараду! Само 40 BAN  али и то је било нешто. Зати је следећа трговина била 50 BAM зараде. Затим 40 BAM зараде, што је укупну зараду довело до 150 BAM. И то све за мање од 5 минута!

Ускоро сам почео да нагомилавам готовину као сладолед и нисам могао да верујем својим очима. Сваки пут када бих ажурирао екран, моја добит је била већа и већа. Осећао сам се као да сам на дрогама јер је ово било тако узбудљиво.

Сваки пут када бих обновио своју табелу за трговање, моја добит је била већа и већа. То је било толико узбудљиво!

Сада знам зашто је Маринко Чавара увек лепо расположен. И зашто велике банке не желе људе близу ове рупе у богаћењу. На крају дана, зарадио сам преко 1,500 BAM у добити, што није лоше у поређењу са почетном инвестицијом од 588 BAM! Толико сам био убеђен да сам једва спавао.

Следећи дан је био уторак и морао сам да се вратио на посао. Да будем искрен (и немојте да кажете мом шефу ово), било ми је тешко да се фокусирам на посао јер сам знао да Bitcoin Loophole ми софтвер зарађује новац.

Искрао сам се у тоалет неколико пута да проверим своју добит и она се само нагомилавала (са малим губицима ту и тамо). На крају дана, пре него што су ми деца отишла на спавање, мој биланс на рачуну је показивао 2.600 BAM. То је више него што зарадим за НЕДЕЉУ дана на мом послу!

До краја недеље, зарадио сам укупно 10,568 BAM. Подигао сам тачно 10,500 BAM и поново инвестирао остало. У року од 2 дана примио сам први чек у пошти - тачно 10,500 BAM. Нисам могао да поверујем да је ово прави живот!“

 

Зоран је примио чек од 10,500 BAM за прве две недеље коришћења Bitcoin Loophole

Зоран наставља,

„Сада стално добијам додатних 1378 BAM до 2000 BAM сваког дана захваљујући Bitcoin Loophole. Сада ми новац легне на банковни рачун на сваких неколико дана. Са само неколико кликова и примам свој новац у року од 24-48 сати. Сваки пут када пренос легне на мој рачун, морам да се уштинем да проверим да не сањам.

Срећом, ВОЛИМ свој посао јер могу људима да предочим важне вести (као што је ова) иначе бих дао одмах отказ. Планирао сам одмор за моју породицу, идемо на Бали у Индонезији да прославимо што нисмо у дуговима и што су коначно финансије моје породице на правом путу!

Ово не би било могуће без великодушности господина Маринко Чавара и дељења његове тајне уживо на телевизији. И срећан сам што сам преузео ризик и сам Bitcoin Loophole пробао. Моја жена је срећнија него икад а моја деца имају прегршт нових играчака.

Моје колеге се нервирају што се нису учланили пре две недеље као ја. Али ускоро ће се наша цела канцеларија учланити (укључујући мог шефа) и зову ме „херојем“ што сам ово пробао.

КАКО ПОЧЕТИ СА BITCOIN LOOPHOLE (ДОСТУПАН ЈЕ ОГРАНИЧЕН БРОЈ)

Да бисте започели, само вам је потребан рачунар, паметан телефон или таблет са интернет приступом. Не требају вам одређене вештине осим да знате како да користите рачунар и да претражујете интернет. Не треба вам технологија или искуство у крипто валути јер софтвер и ваш лични инвеститор гарантују да ћете зарадити.

Друга добра страна овог програма је да можете да почнете када желите. Можете да направите свој распоред - без обзира да ли је то 5 сати недељно или 50 сати недељно. Само почните са аутоматским трговањем уз овај софтвер када желите и можете да паузирате када желите (иако не знам зашто бисте).

Да бисмо уштедели време наших читалаца и да бисмо још једном проверили функционалност платформе, Зоран је направио водич како би вас увео у систем.

ЕВО МОГ УПУТСТВА КОРАК ПО КОРАК:

Прво што видите је видео који показује снагу Bitcoin Loophole. Реклама је велика и смела и истиче се, али то је амерички производ и тако то они раде. У сваком случају, ви само подносите име и адресу е-поште поред видео приказа да бисте одмах почели.

(Савет: чак и ако одлучите да не инвестирате новац, препоручујем да се сада учланите јер је бесплатно а регистрације за држављане Босни и Херцеговини могу да се окончају сваког тренутка)

Следеће, од вас се тражи да уплатите неки новац на рачун. Док сам се кретао страном за депозит, мој мобилни телефон је зазвонио. То је био интернационални број па нисам био сигуран да ли да се јавим али сам схватио да је вероватно од њих.

Наравно, то је био мој лични менаџер за рачун. Његова услуга је одлична. Спровео ме је кроз цео процес уплате. Примају све главне кредитне картице као што су Visa, MasterCard и American Express. Наставио сам и уплатио минимални износ који је 588 BAM.

Када је уплаћен, отишао сам на одељак „Аутоматски трговац“ софтвера, подесио износ за трговање на препоручених 100 BAM и омогућио га. Софтвер је почео да ради врло брзо и у први мах ме је то бринуо али сам пустио да одрађује шта има.

„Свако жели да буде богат али нико не зна како. Па, ово је могућност живота да се направи богатство које ће вам допустити да живите живот који заиста желите. НЕЋЕ бити ту заувек, немојте је пропустити.“ - Маринко Чавара

НОВОСТ

Управо смо примили вест да су од данас (среда, 24 август 2022) скоро све позиције испуњене за држављане Босни и Херцеговини. Bitcoin Loophole може да прихвати само ограничен број укупних корисника да би задржао профит по кориснику који је висок. Од сада, остало је још (37) места, па пожурите и пријавите се да обезбедите своје место.

Članak indeksiran 11. 11. 2022 Zadnji put osvježen prije 2 sedmicu
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me