Što dalje od cjepiva, Plenkovića i Milanovića, koji se lažno predstavljaju hrvatskim premijerom i hrvatskim predsjednikom!

Izvor/medij: Istinom protiv laži
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti

Bacite maske jer ničemu ne služe, a jako su štetne. Ne idite na testiranje jer PCR daje lažne rezultate s kojima nas svakodnevno bombardiraju režimski mediji. I što dalje od cjepiva, Plenkovića i Milanovića koji se lažno predstavljaju hrvatskim premijerom i hrvatskim predsjednikom!

Dužnost mi je i posao, kao glavnog urednika portala 'Istinom protiv laži', ukazati na ono što nećete čuti ni u jednom tzv. hrvatskom javnom mediju, ukazati na drugu, stvarnu, tragikomičnu, hrvatsku priču potpuno različitu od večerašnje bajke koju vam je ispričao Andrej Plenković.

Andrej Plenković nije hrvatski premijer. On je djelatnik privatne kompanije tzv. Republike Hrvatske d.o.o. na funkciji izvršnog direktora tzv. Hrvatske Vlade d.o.o. Sa zadatkom da do kraja pauperizira hrvatski narod, a nakon toga ga depopulira cjepivom Covid 19 i Covidom 21.

Da je to točno govori činjenica da je Hrvatska, nekad najbogatija europska zemlja, postala najsiromašnija i najzaduženija. Milijun ljudi je na rubu siromaštva, u dužničkom ropstvu, privredni resursi i prirodna bogatstva nestaju iz hrvatskog vlasništva, paralelno, mimo želje većinskog katoličkog hrvatskog naroda, uvode se istospolne zajednice, rodne ideologije, ratificiraju raznorazne konvencije, sporazumi, Agende, migranti bez osobnih dokumenata k'o kauboji šetaju Lijepom našom, novac se poklanja raznoraznim udrugama koje izravno rovare protiv hrvatskog naroda, čak se daje i lihvarskim agencija za utjerivanje dugova, isplaćuju velike odštete obiteljima koji su napadali Hrvatsku, ne traži se ratna odšteta od agresora, granice sa susjedima ni nakon 30 godina nisu definirane, ni traga o nestalima, a ubojice slobodno šetaju Hrvatskom. I smiju nam se u facu.

Nema kraja veleizdaji, nepravdi, lažima. Tek toliko da spomenem i „spasitelja“ Zorana Milanovića na funkciji predsjednika paradržavne kompanije 'Hrvatska Republika d.o.o', koji je rigao vatru na paradržavni stožer i Plenkovića, da bi prije dva dana tom istom Plenkoviću sugerirao uvođenje obveznog cijepljenja protiv Covida 19. Otkrili smo i zašto. Studij supruge Sanje financira kompanija AstraZeneca od koje je Beroš naručeno 2,7 milijuna doza cjepiva. To se zove prava Milanović - Plenković kohabitacija.

Krajnje drsko, frivolno, nažalost i jako uvjerljivo, koristeći udarni termin na HRT-u, reći da smo pobijedili Covid19 može samo teški licemjer. I slični Plenkoviću koji nas pljačkaju, truju, koji su uništili Imunološki, Plivu, ukinuli Uredbu o obveznom označavanju GMO-a na policama prodajnih centara, zbog čega smo (uz trovanje chemtrailsima) prvi u Europi, a deseti u svijetu po broju umrlih od malignih bolesti.

Dodajmo 'sitnicu' da je Plenković donirao milijardu eura, novaca hrvatskih poreznih obveznika, mafijaškoj kompaniji tzv. WHO-u, a nakon toga kupio, bez da pita hrvatski narod, 4 milijuna doza cjepiva za spas od Covida 19, koji nije nikakav virus već projekt masovnog istrebljenja.

Za realizaciju zadanog plana, depopulacije hrvatskog naroda, služe mu 3 glavne poluge:

- Također privatne kompanije, HZJZ i Nacionalni stožer, u likovima Šostara, Božinovića, Capaka, Beroša, Markotićke, itekako plaćenih da nas lažu, prijete, ograničavaju slobodu kretanja, uništavaju generator ekonomije društva, mala i srednja poduzetništva...

- Kupljeni znanstvenici, pulmolozi... Lauc, Đikić, Srića.. i drugi koji nam „znanstveno“ objašnjavaju korisnost nošenja maski, potrebe testiranja te cijepljenja protiv Covida 19.

- Mainstream mediji, HRT, NOVATV, RTL, Jutarnji, Večernji, Slobodna Dalmacija, Index.hr, Net.hr, Dnevnik.hr. Tportal.. čiji nas urednici svakodnevno bombardiraju lažno zaraženim, oboljelim, umrlim od Covida19, te Faktograf koji sa svojim „neovisnim stručnjacima“ ima jedini posao blokirati, diskreditirati daljnje širenje istine ili drugog mišljenja.

Mogu shvatiti da smo u ožujku, nakon što je Glavni tajnik NATO-a, Stoltenberg Plenkoviću dao zeleno svjetlo za Covid teror, bili šokirani dijaboličnom izjavom Mislava Bage kako ništa više neće biti isto. No, imali smo dovoljno vremena, da preispitamo sve odluke paradržavnog stožera i Plenkovića koji je tihim udarom na hrvatski Ustav „ozakonio“ četvrtu diobenu vlast, koja je protuustavno preuzela sve ovlasti hrvatskih zastupnika, samim tim i ovlasti nad svima nama.

Na protuustavno ponašanje prvi je upozorio ustavni sudac Andrej Abramović: „Nacionalni stožer za krizna stanja nije imao zakonsko pravo 23. ožujka donijeti odluku o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravišta. Zakonom o sustavu civilne zaštite, a ni njegovom dopunom koju je sabor usvojio 18. ožujka takva ovlast Nacionalnom stožeru nije dana. Ne može se na Stožer civilne zaštite novelom Zakona o sustavu civilne zaštite prenijeti ovlasti svih tijela iz svih zakona jer to znači suspenziju demokracije, de facto diktaturu“.

Na Covid diktaturu među prvima reagirao je David Ike:
„Guraju prvi cilj i ukoliko nema otpora prelaze na sljedeći cilj koji guraju, i ako nema otpora prelazi na sljedeći, slijedeći.... To je proces koji vidimo od kada je sve ovo počelo. Stalno guraju dalje. Oni najave da će biti obvezno nošenje maski. To je protivno nauci koja ukazuje na opasnosti nošenja maske. Država nije uradila procjenu rizika kod svakodnevnog nošenja maske, ništa nisu uradili! Kada nosite masku udišete vlastiti ugljični dioksid što je jako opasno, i ne unosite dovoljno kisika. Dakle, ako te mogu natjerati da pristaneš na nešto što je očigledno glupo i definitivno opasno po zdravlje, a ti ipak pristaješ da se pokoriš i nosiš masku, što će onda ostati od tvoje jedinstvenosti, suvereniteta. To je čista psihološka manipulacija. Sve se svodi na kontroliranje ljudske percepcije. Nošenje maski je simbol pokornosti, simbol da ste ušutkani, simbol podcijenjenosti.“

Na opasnost nošenja maski upozorila je i dr. Margarite Griesz-Brisson: „Uskratiti kisik mozgu djeteta ili adolescenta ili ga ograničiti na bilo koji način, ne samo da je opasan za njihovo zdravlje, već je apsolutno zločin protiv djeteta i adolescenta. I za to odgovorni moraju kazneno odgovarati. Nedostatak kisika inhibira razvoj mozga, a šteta koja je nastala NE MOŽE se poništiti.“

Ne da niste, moj izblesirani narode, odbacili maske, već ste i pohrlili na PCR testiranje čiji testovi nisu ni malo pouzdani, što tvrde sami proizvođači testa. PCR je napravljen za laboratorijske potrebe, a ne za dijagnostiku otkrivanja virusnih oboljenja. To zna svaki liječnik opće prakse. Mafijaši su ga tako programirali da u 80% ispitanika daje pozitivne rezultate. I po tome paradržavni stožer svakodnevno objavljuje broj zaraženih.

I dr. Roberto Petrella u video uratku (Google ga je ekspresno blokirao) je upozorio na PCR test:
"Ne testirajte se, to je jedini način da se spasite. Covid19 znači program masovnog istrebljenja. Covid-19 je skraćenica za „potvrda o identifikaciji cijepljenja“ sa vještačkom inteligencijom. A broj 19 je godina kada je kreiran. Covid nije ime virusa. To je ime međunarodnog plana za kontrolu i smanjenje populacije. Ono što nam sad žele ubrizgati su najgora cjepiva do sada. To je bukvalno ulazak u pakao sa ciljem masovne depopulacije, većom od 80% populacije."

Bivši glavni direktor farmaceutskog giganta Pfizer, od kojeg je naručeno cjepivo, znanstvenik dr. Mike Yeadon javno je izjavio: "Pandemija je gotova! Drugi val se trebao uvesti na osnovu lažno pozitivnih COVID testova!. Polovica ili čak "gotovo svi" testovi za COVID davali su lažni pozitivni rezultat.“

Da se PCR-om manipulira potvrdile su i znanstvene analize:
'Drugi val temelji se na lažnim statistikama! Znanstvena analiza potvrđuje da su procjene "potvrđenih slučajeva" na tablici WHO-a i CDC-a pogrešne. Testovi ne otkrivaju niti identificiraju virus. Štoviše, brojkama se manipulira kako bi se opravdale političke odluke. Both pojmova, kao i rezultati ispitivanja ne ukazuju na postojanje u svijetu Covid-19 pandemije. Niti opravdavaju socijalno distanciranje, nošenje maski i zatvaranje globalne ekonomije'.

I dr. Stojan Aleksov dao je pojašnjenje za Covid 19: "Kod „bolesnih od tzv. „COVIDA 19“, europski patolozi nisu identificirali nikakva antitijela specifična za COVID 19! Dakle, nemoguće je napraviti cjepivo za nepostojeći virus! Od koronavirusa nitko nije umro! WHO je najbolja kriminalna medicinska organizacija. Nije mi jasno zašto WHO ne želi da napravimo obdukcije kad trebamo dokazati koja je snaga virusa. Europski patolozi nisu identificirali antitijela specifična za SARS-CoV-2, pa je prema tome nemoguće stvoriti cjepivo protiv nepostojećeg virusa SARS-CoV2 koji uzrokuje COVID. Manjak dokazanih protutijela na COVID daljnji su dokaz da virus uistinu ne postoji“

Najkonkretniji je bio dr. Wolfang Wodarg: „NE dajte se cijepiti protiv korone! Cjepivom vam žele promijeniti gene. Odavno postoje genetski modificirane, manipulirane biljke i životinje, od kojih se proizvodi GMO hrana. A sada se i čovjeka želi genetski manipulirati, promijeniti, kao i biljke i životinje.“

A dr. Nada Jurinčić potvrdila sve navedeno: „Virus nije živi mikroorganizam nego nakupina molekula u proteinskoj ovojnici, nešto poput vreće za otpatke u kojoj se nalazi mješoviti otpad čije se porijeklo ne zna. To što se gripa u koju spada i izmišljenica covid-19 pojavljuje u respiratornom obliku u vrijeme kad je veća vlaga u zraku, a crijevna gripa u ljetnim mjesecima u većoj populaciji, to ne znači da je kontagiozna, tj. da nastaje prijenosom s bolesne osobe na zdravu. Epidemiološka pojavnost nekog fenomena nikako ne znači njegovu zaraznost. Nema znanstvenih dokaza da je ono što zovu virus sars-cov-02 uzrok ili uzročnik kliničkog sindroma koji se očituje znakovima čišćenja gornjih i donjih dišnih putova.“

Na temelju svih pokazatelja koji neupitno dokazuju da virus Covid 19 ne postoji, Europska unija je naručila 400 milijuna doza cjepiva? Koje trebamo mi europski narodi platiti. Platiti vlastitu eutanaziju! „Naš najomiljeniji" ministar Vili Beroš naručio je najprije 1,5 milijun cjepiva da bi narudžbu povećao na 2,7 milijuna, odnosno 4 milijuna doza! Zašto ovo rade?

Krajnji čin je čipiranje

To je u svibnju 2016. potvrdio Nicolas Rockefeller, pohvalivši se, u pijanom stanju, prijatelju koji je to kasnije otkrio, citiram: „Krajnji cilj je da svima na ovom svijetu bude ugrađen čip za identifikaciju putem radio frekvencije (RFID čip) i da sav novac bude na tim čipovima, a ako se netko pobuni ili nam se usprotivi jednostavno mu isključimo čip!“

Korupcija prevladava na najvišim razinama vlasti sustava Ujedinjenih naroda. Čitav državni aparat, kao i međuvladine organizacije, kontrolirani su moćnim financijskim interesima. Sada se testiraju milijuni ljudi što doprinosi povećanju broja takozvanih "potvrđenih" Covid pozitivnih slučajeva širom svijeta. Zatim se ta statistika pažljivo tabelira. Te su brojke vladama potrebne da bi opravdale svoje totalitarne mjere. I obvezno cijepljenje, odnosno depopulaciju 7 milijardi ljudi, kako bi ostalo 500 milijuna održivih, termin koji psihopate NWO-a stalno koriste, što su su i zapisali na 6.metarskim kamenim pločama u Georgiji.

Bacite maske jer ničemu ne služe, a jako su štetne, 

Ne idite na testiranje jer PCR daje lažne rezultate s kojima nas svakodnevno bombardiraju režimski mediji.

I što dalje od cjepiva, Plenkovića i Milanovića koji se lažno predstavljaju hrvatskim premijerom i hrvatskim predsjednikom!

Bolja je svaka istina koja boli nego laž koja godi!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: [email protected]

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredjeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.“
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

Članak indeksiran 15. 12. 2020 Zadnji put osvježen prije 2 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me