СТРАВИЧНЕ ТВРДЊА ЈЕРЕМИЋА: Данијела Штајнфелд је у канџама албанске мафије у Америци, КОЈА ХОЋЕ ДА УНИШТИ СРБИЈУ!

Izvor/medij: Srbija Javlja
Ocjena: Pristrasno izvještavanje Prenošenje lažnih vijesti Dezinformacija
Raskrinkano u: Teorije zavjere kao “objašnjenje” slučaja seksualnog nasilja

-

Данијела Штајнфелд ушла је у мрежу прљавих мафијашких кругова у Америци, тврди новинар Предраг Пеца Јеремић који је изнео шокантне информације о глумици.

Јеремић је током гостовања на телевизији “Хепи” опширно говорио о целом случају глумице Данијеле Штајнфелд која је свог колегу, познатог глумца Бранислава Лечића, оптужила за силовање које се наводно догодило пре неколико година.

Говорећи о фотографијама Штајнфелдове које су објављене на једном познатом порно сајту, Јеремић је навео да такав материјал указује на то да да је глумица жртва босанско-албанске мафије.

 

Ове фотографије, указују на једну другу ствар. Нажалост, морам да констатујем да је она ушла у мрежу прљавих сила у Америци. Мафијашких кругова који су кренули у инструментализацију Данијеле. Ту пре свега мислим на босанско-албанску мафију, која преко оваквих ствари жели не само компромитацију ове глумице, већ и компромитацију Лечића и Србије – рекао је Јеремић.

Он је указао на то да цело овај случај има много шире размере који иду много даље од односа Штајнфелд-Лечић.

Говорећи о колегама Бранислава Лечића који одбијају даљу сарадњу са њим, Јеремић је још једном подвукао да је та “кампања” секундарна ствар. Према његовим речима, Лечић је у ствари ушао у фокус једне стратегије која приказује Србе као лоше момке.

– Он је ушао у шеснаестерац једне лоше стратегије која Србе приказује као лоше момке и да они нису џентлмени, да су силоватељи. Та је комплетна прича плаћена – казао је он.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс

Članak indeksiran 10. 05. 2021 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me