SUDIĆE MU SE ZA ZLOČIN Bela kuća odlučuje o sudbini Bila Gejtsa

Izvor/medij: Alo
Ocjena: Klikbejt Pristrasno izvještavanje Dezinformacija
Raskrinkano u: Šta zaista znači peticija protiv Billa Gatesa?

Peticiju, koja je Objavljena na sajtu Bele kuće "Mi ljudi", do sada je potpisalo 425.000 ljudi

U Americi je pokrenuta peticija kojom se traži pokretanje istrage protiv Fondacije osnivača Majkrosofta Bila Gejtsa i njegove supruge Melinde zbog "zločina protiv čovečnosti i zloupotrebe medicine".

 

Peticiju, koja je Objavljena na sajtu Bele kuće "Mi ljudi", do sada je potpisalo 425.000 ljudi, što je četiri puta više od broja neophodnog za zvaničan odgovor Bele kuće.Na federalnu američku vladu se apeluje da traži od Kongresa da sprovede sveobuhvatnu i javnu istragu.

- Dok posmatramo događaje oko pandemije 'Kovid-19', mnoga pitanja ostaju bez odgovora. Dana 18. oktobra 2019. godine, samo nekoliko sedmica pre proglašenja prve žrtve u Vuhanu u Kini, održana su dva velika događaja. Jedan je 'Događaj 201', a drugi 'Svetske vojne igre', a oba su se održala u Vuhanu - piše u peticiji.

 

U peticiji protiv Fondacije "Bil i Melinda Gejts" se potom kaže da "od tada kreće pritisak širom sveta da se napravi vakcina i uvede biometrijsko praćenje ljudi".

Potpisnici peticije tvrde da na čelu toga stoji Bil Gejts.

Peticija je pokrenuta 10. aprila, a za samo nekoliko dana potpisalo je 100.000 ljudi, što znači da bi Bela kuća ovim pitanjem trebalo da se pozabavi u roku od 60 dana, prenosi Sputnjik.

Članak indeksiran 08. 05. 2020 Zadnji put osvježen prije 3 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me