Raskrinkavanje.ba

Hayat → SVAKI DAN JE PILA SPERMU I POVEĆALA SVOJ IQ NA 220!

10.10.2017
Tekst članka

Dvadesetšestogodišnja Alicia Franklin postala je u septembru 2015. član Mense nakon što je osvojila 154 poena na testu.

10 okt | 19:15


Dugo je tražila alternativan način kako bi povećala IQ. Alicia je uspjela da poveća IQ za 65 i to nakon samo 13 mjeseci. Kako kaže svakodnevno pije svježu spermu. Test je pokazao da je značajno unaprijedila svoju kognitivnu inteligenciju, percepciju i memoriju.
 

- Rezultati su svakako neočekivani. Sa 220 bodova ona je nadmašila Stephen Hawkinga, Einstena i da Vincia. Dugo sam proučavala kako da unaprijedim inteligenciju i pronašla sam da je konzumiranje sperme najjednostavniji i najdjelotvorniji način. Ima dosta nutrijenata i hemijskih elemenata koji pouspješuju strukturalni razvoj mozga', rekla je Franklin.Gospođica Alicia čak tvrdi kako je benefite svoje dijete osjetila nakon samo dvije sedmice. Sperma sadrži preko 200 proteina i nekoliko korisnih vitamina i minerala, uključujući vitamin C, kalcijum, hlor, limunsku kiselinu, fruktozu, mlečnu kiselinu, magnezijum, azot, fosfor, kalijum, natrijum, vitamina B12 i cink, prenosi Kurir.

Također sadrži jedinjenja poput kortizola, estrona, oksitocina, prolaktina, melatonina i serotonina. Ovaj kompleks nutrijenata i jedinjenja čini vas otpornijim na stres, poboljša vam san i popravlja raspoloženje. Hayat/Foto:Pixabay)

Članak indeksiran 26.08.2019. Zadnji put osvježen 26.08.2019.

Ocijenjeno u analizi