Svi se boje za život Lepe Brene! Filteri i botoksi su je koštali zdravlja! Hitno je primljena u bolnicu! Evo šta se desilo! (FOTO)

Izvor/medij: Apotekica
Ocjena: Lažna vijest
Raskrinkano u: “Vijesti” o poznatim kojima se ljekari bore za život služe kao mamac za klikove

-

Lepa Brena je jedna od pjevačica sa naše estrade za koju se može reći da je najveća zvijezda čija karijera traje već nekoliko decenija i samim time i dalje je miljenica publike kako za vrijeme bivše Jugoslavije tako i dan danas. Međutim do nas je došla jedna informacija koja je mnoge iznenadila i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo njoj i svi su ostali u šoku kada su ovo vidjeli.

Naime, radi se o tome da je njeno zdravlje narušeno i samim time ona je hitno primljena u bolnicu gdje je trenutni na pregledima gdje joj ljekari rade razne preglede. Također do nas je došla informacija kako je glavni razlog tog njenog stanja zapravo svi filteri i botoksi koje je ona radila kako bi izgledala mlađe i kako bi bila u trendu.

Šta vi mislite o ovome svemu? Podijelite sa nama svoje mišljenje i svoj stav u komentarima koji se nalaze ispod ovog teksta. Pišite nam ispod.

Članak indeksiran 14. 06. 2022 Zadnji put osvježen prije 2 sedmicu
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me