Svi se boje za život Lepe Brene! Filteri i botoksi su je koštali zdravlja! Hitno je primljena u bolnicu! Evo šta se desilo! (FOTO)

Izvor/medij: Sarocosentino
Ocjena: Klikbejt Lažna vijest
Raskrinkano u: “Vijesti” o poznatim kojima se ljekari bore za život služe kao mamac za klikove

Lepa Brena godinama posećuje estetsku hirurgiju, koja joj je došla glave.

Pevačica Lepa Brena ima ozbiljan problem sa kosom i njenim opadanjem, pa je po preporuci stručnjaka prefarbala svoju prepoznatljivu plavu boju u braon nijansu, mnogo zahvalniju za održavanje i negu.
– Dugogodišnje farbanje, blajhanje, razne ekstenizije i šta sve ne dosta su breni upropastili kosu. Vremenom se istanjila, počela dosta da opada. Brena koristi najskuplje preparate, redovno ide na razne tretmanem ali očigledno da to nije dovoljno. Posavetovali su je na neko vreme da je prefarba u braon, tu ne ide ni jak hidrogen, plus ne koristi se blanš koji najviše gori kosu, pa se nadaju da će koliko, toliko da je oporave. Čak su Brenu savetovali da ne koristi ni jake lakove niti bilo šta što dodatno šteti kosu, pa se nadaju da će sva ova muka dati rezultate – ispričao je izvor koji je dodao da su i lekari rekli Breni da se malo primiri sa zahvatima koje radi na licu.
 Polako popuštaju i fileri i botoks. Koža ima svoj proces starenja, sa čim Brena očigledno ne želi da se pomiri, pa ju je redovno sređivala, zatezala. Vidi se po njoj da je odlučila da malo odmori sad od svega, pa tako i od odlaska pod nož ili na razna bockanja. Ma, zna ona da će nju fanovi voleti uvek, kako god ona izgledala, ali problem je što Brena uvek voli da je tip top sređena – ispričao je izvor za Svet.,

Članak indeksiran 14. 06. 2022 Zadnji put osvježen prije 2 sedmicu
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me