Raskrinkavanje.ba

Dobar Dan → Svi su u nevjerici, tuga: Na Zanzibaru lijepa pjevačica Jelena Tomašević stradala

26.12.2018
Tekst članka

SVI SU U NEVJERICI, LIJEPA PJEVAČICA JELENA TOMAŠEVIĆ STRADALA, NEDAVNO JE SVOJ 35.ROĐENDAN PROSLAVILA, ODLUČILA JE OTPUTOVATI NA ODMOR A TAMO JE OGROMNU NEPRIJATNOST DOŽIVJELA.

Jelena je odlučila da iskoristi priliku da sa svojim prijateljima otputuje na egzotični Zanzibar, da se tamo sredi i napuni svoje baterije.

Nije se nadala pjevačica da će se u noćnu moru njen odmor pretvoriti. Na ovom egzotičnom putovanja, Jeleni su ukrali dokumenta. Prenijela je umjetnička direktorica festivala zabavnih pjesama Elena Petreska da je ona ostala bez dokumenata. Trebala je Jelena da nastupa na gala večeri festivala u Prilepu na jugu Makedonije, ali kako nije imala dokumente, nije mogla da se pojavi na ovom festivalu.

Kao gost Mel Festa je trebala da se pojavi, ali je imala tu nesreću da joj ukradu torbu u kojoj su se nalazili novac, dokumenti i ostala vrijedne stvari. Jelena je tako doživjela ogromnu neprijatnost na odmoru u Zanzibaru i sigurno da će se ovog sjećati cijeli život. Ona tako nije imala mogućnost da otputuje u Prilep na jug Makedonije kako bi mogla pjevati.

Inače, Jelena Tomašević je sigurno jedna od naših najljepših i najboljih pjevačica ne samo u Srbiji, nego u cijelom regionu. Ona je udata već dugo za Ivana Bosiljčića sa kojim ima i dijete, Ivan je inače glumac, a u slobodno vrijeme i pjevač.

Članak indeksiran 03.12.2018. Zadnji put osvježen 03.12.2018.

Ocijenjeno u analizi