Švicarska policija izjavila ”Ne” Velikom resetu!

Izvor/medij: Logično
Ocjena: Teorija zavjere Lažna vijest
Raskrinkano u: Policija u Švicarskoj nije “ustala” protiv anti-pandemijskih mjera

Policajci u Švicarskoj ustaju protiv ograničenja koja je nametnula vlada

Policija u Švicarskoj diže ustanak protiv “Velikog resetiranja”, odbijajući provoditi ograničenja za široku javnost, koja je nametnula vlada.

Skupina koja predstavlja švicarske policajce napisala je pismo švicarskom Savezu policijskih službenika (FSFP) izjavljujući da policajci rade za ljude, a ne za svjetsku elitu.

Skupina je upozorila da neće provoditi restriktivne mjere koje nerazmjerno narušavaju temeljna prava građana.

“Ako bi mjere bile u suprotnosti s općim mišljenjem stanovništva, nerazmjerno ograničavajući njihova temeljna prava, mnogi policajci ih više ne žele primijeniti”, napisala je skupina u pismu.

Dok je pismo u švicarskoj javnosti pozitivno prihvaćeno, FSFP je pokušao umanjiti ustanak tvrdeći da pismo predstavlja samo mali broj policajaca.

Adrian Gaugler s Konferencije zapovjednika kantonalne policije otišao je dalje, zaprijetivši policajcima sankcijama ako odbiju provesti mjere.

“Službenik koji odbije provoditi zakon može biti sankcioniran”, rekao je Gaugler.

“Policija koja odbija provesti mjere ograničenja zbog koronavirusa nije nešto što je svojstveno samo Švicarskoj”, piše Chris Tomlinson.

“Ranije ove godine policija u kanadskoj provinciji Ontario odbacila je nove ovlasti koje je izdala pokrajinska vlada, koje bi im dopustile da zaustave svakog vozača ili pješaka i zahtijevaju informacije o tome gdje žive i zašto nisu kod kuće.”

Međutim, neposlušnost prema nametanju ovakvih mjera nije prisutna samo u Europi.

Zakonodavci u Sjedinjenim Državama sada također pozivaju javnost u pogledu zahtijevanja slobode.

Kako je Neon Nettle prvi put izvijestio prošli tjedan, republikanski senator Rand Paul (R-KY) objavio je priopćenje u kojem poziva domoljubne Amerikance neka ustanu protiv tiranske vlade Joea Bidena, kako bi se “oduprli” “Velikom resetu” putem masovne građanske neposlušnosti.

Senator Paul pozvao je javnost neka ustane protiv neustavnih mjera zatvaranja, prisilnih mjera i štetne politike koje nameću elite “gladne vlasti”.

U tekstu za Fox News Paul je okarakterizirao vođe demokrata Bidena i predsjednicu Predstavničkog doma Nancy Pelosi kao “tirane”.

“Ne mogu nas sve uhititi”, izjavio je Paul pozivajući domoljube neka se “odupru” pokušajima demokrata prema “uništavanju Amerike”.

“Mi smo u trenutku istine i na raskrižju”, izjavio je Paul.

“Hoćemo li dopustiti tim ljudima da koriste strah i propagandu kako bi nanijeli dodatnu štetu našem društvu, gospodarstvu i djeci?

Ili ćemo stajati zajedno i reći, ne može?

Ne ovaj put.

Biram slobodu.”

Autor: Jay Greenberg

Članak indeksiran 02. 09. 2021 Zadnji put osvježen prije 2 sedmicu
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me