TEŠKE OPTUŽBE NA RAČUN BILA GEJTSA: Više od 400.000 Amerikanaca traži istragu zbog "zločina protiv čovečnosti"

Izvor/medij: Republika.rs
Ocjena: Pristrasno izvještavanje

U Americi je pokrenuta peticija kojom se traži pokretanje istrage protiv Fondacije osnivača Majkrosofta Bila Gejtsa i njegove supruge Melinde zbog „zločina protiv čovečnosti i zloupotrebe medicine“.

Peticija, koja je objavljena na sajtu Bele kuće „Mi ljudi“, do sada je potpisalo je 425.000 ljudi, što je četiri puta više od broja neophodnog za zvaničan odgovor Bele kuće.

(VIDEO) "OVO JE KRAJ RIMA"! Vodeći svetski bankar upozorava na dramatične ekonomske posledice pandemije: PREBACUJTE SVE U KEŠ!

Na federalnu američku vladu se apeluje da traži od Kongresa da sprovede sveobuhvatnu i javnu istragu.

 

 

Dok posmatramo događaje oko pandemije ‘Kovid-19’, mnoga pitanja ostaju bez odgovora. Dana 18. oktobra 2019. godine, samo nekoliko sedmica pre proglašenja prve žrtve u Vuhanu u Kini, održana su dva velika događaja. Jedan je ‘Događaj 201’, a drugi ‘Svetske vojne igre’, a oba su se održala u Vuhanu“, piše u peticiji.

U peticiji protiv Fondacije „Bil i Melinda Gejts“ se potom kaže da „od tada kreće pritisak širom sveta da se napravi vakcina i uvede biometrijsko praćenje ljudi“.

Potpisnici peticije tvrde da na čelu toga stoji Bil Gejts.

 

ADVERTISEMENTPeticija je pokrenuta 10. aprila, a za samo nekoliko dana potpisalo je 100.000 ljudi, što znači da bi Bela kuća ovim pitanjem trebalo da se pozabavi u roku od 60 dana.

 

Članak indeksiran 15. 05. 2020 Zadnji put osvježen prije 4 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me