TOMISLAV KRESOVIĆ “Danijela Štajnfeld je u kandžama albanske mafije u Americi”

Izvor/medij: Dnevne
Ocjena: Pristrasno izvještavanje Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Teorije zavjere kao “objašnjenje” slučaja seksualnog nasilja

-

Danijela Štajnfeld ušla je u mrežu prljavih mafijaških krugova u Americi, tvrdi novinar Tomislav Kresović koji je izneo šokantne informacije o glumici.

Kresović je tokom gostovanja na televiziji “Hepi” opširno govorio o celom slučaju glumice Danijele Štajnfeld koja je svog kolegu, poznatog glumca Branislava Lečića, optužila za silovanje koje se navodno dogodilo pre nekoliko godina.

Govoreći o fotografijama Štajnfeldove koje su objavljene na jednom poznatom porno sajtu, Jeremić je naveo da takav materijal ukazuje na to da da je glumica žrtva bosansko-albanske mafije.

PROČITAJTE JOŠ

SRBI S KOSMETA “Uvek ćemo slediti politiku predsednika Aleksandra Vučića”

– Ove fotografije, ukazuju na jednu drugu stvar. Nažalost, moram da konstatujem da je ona ušla u mrežu prljavih sila u Americi. Mafijaških krugova koji su krenuli u instrumentalizaciju Danijele.

printscreen/instagram.com/danijelastajnfeld/

Tu pre svega mislim na bosansko-albansku mafiju, koja preko ovakvih stvari želi ne samo kompromitaciju ove glumice, već i kompromitaciju Lečića i Srbije – rekao je Jeremić.

On je ukazao na to da celo ovaj slučaj ima mnogo šire razmere koji idu mnogo dalje od odnosa Štajnfeld-Lečić.

Govoreći o kolegama Branislava Lečića koji odbijaju dalju saradnju sa njim, Jeremić je još jednom podvukao da je ta “kampanja” sekundarna stvar.

Prema njegovim rečima, Lečić je u stvari ušao u fokus jedne strategije koja prikazuje Srbe kao loše momke.

printscreen/TvHappy Tomislav Kresović

– On je ušao u šesnaesterac jedne loše strategije koja Srbe prikazuje kao loše momke i da oni nisu džentlmeni, da su silovatelji. Ta je kompletna priča plaćena – kazao je on.

   

(Dnevne.rs/Republika)

Članak indeksiran 10. 05. 2021 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me