Raskrinkavanje.ba

Istinom protiv laži → Trump ništa nije priznao! Ima zakonsku dužnost štititi Ustav i Republiku. Konačni popis veleizdajnika zaključen nakon glasovanja u Kongresu!

08.01.2021
Tekst članka

General Flynn kaže da će Trump biti još 4 godine predsjednik Amerike, Lin Wood to isto tvrdi, Sidney Povell kaže, citiram: „Predsjednik mora iskoristiti svoje nacionalne hitne ovlasti prema EO13838 - Ometanje izbora da bi riješio sva sporna pitanja. Napadaju zemlju na sve moguće načine, a mi nismo odgovorili. Ne može dopustiti ovu prijevaru. Ima zakonsku dužnost štititi Ustav i Republiku. Ljudi zahtijevaju da on djeluje.“

Nakon orkestriranog "juriša" na zgradu Kapitola - koju su izveli ljevičari Antife / BLM-a prerušivši se u pristaše MAGA-e – bili smo svjedoci konačnom činu izdaje članova korumpiranog Kongresa koji su svojim glasovima potvrdili neupitnu izbornu prijevaru, a sve sa ciljem instaliranja marionete Joa Bidena za novog predsjednika Amerike. Mediji i članovi Kongresa sada koriste isplanirani juriš na Kapitol kako bi skrenuli pažnju sa neupitnim dokazima o izbornim prijevarama u više država, na predsjedničkim izborima. 

/Patrick Byrne proslijedio je videozapis na kojem je otkrio kako Capitol Police otvoreno usmjerava Antifa / BLM "glumce" (odjeveni u MAGA patriote) kako bi napali određene dijelove zgrade Capitol-a./

Trump nije priznao poraz, a "tranzicija moći" ne mora nužno značiti i primopredaju vlasti.

Pod okriljem noći, američki Kongres blagoslovio je izbornu prijevaru sa ciljem postavljanja marionete KPK Joea Bidena u Bijelu kuću. Nekoliko sati kasnije, Trump je izdao izjavu o "tranziciji vlasti": „Iako se u potpunosti ne slažem s ishodom izbora ipak će 20. siječnja doći do uredne tranzicije. Uvijek sam govorio da ćemo nastaviti svoju borbu kako bismo osigurali da se broje samo legalni glasovi. Iako ovo predstavlja kraj najvećeg prvog mandata u predsjedničkoj povijesti, to je samo početak naše borbe da Ameriku učinimo opet velikom!“

Mediji ovu izjavu tumače kao izjavu o priznanju Bidenove pobjede. Međutim, to nije tako. Trump nije priznao poraz, nije čestitao Joeu Bidenu i nije rekao da će napustiti Bijelu kuću.
Kad kaže, "kraj najvećeg prvog mandata", to ima smisla, jer bi Trumpov drugi mandat započeo 20. siječnja kada njegov prvi mandat završava. Što je još važnije, Trump nije precizirao što znači "uređena tranzicija". Nije rekao da će doći do predaje dužnosti, postavljanjem Bidena za predsjednika. Možda je mislio na tranziciju Amerike daleko od tiranije duboke države i povratak moći narodu.

Zapravo se čini da je Trumpova izjava pomno izbalansirana kako bi primirila one koji pozivaju na njegovo hitno uklanjanje prema 25. amandmanu i nastavio raditi na vojnom rješenju koje traži masovna uhićenja izdajnika koji su, ratificiranjem najveće izborne prijevaru u povijesti Amerike, srušili i Ustav SAD-a. Ubrzo mu je ugašen profil na Twitteru.

"Mnogi će izdajnici biti uhićeni i zatvoreni tijekom sljedećih nekoliko dana", napisao je odvjetnik Lin Wood u tweetu Parlera koji je objavio u ranim jutarnjim satima, nakon što je Kongres dovršio svoj konačni čin izdaje Amerike. Također je proslijedio još jednu izjavu korisnicima Parlera od @StormIsUponUs koji je objasnio: „Spavajte dobro večeras domoljubi. Ustavni proces odigrao se do kraja, a Trump se nije niti jednom miješao. Svidjet će vam se kako ovaj film završava. "

Trumpova objava da se prosvjednici raziđu nužan je pravni korak prije pozivanja na Zakon o pobuni. Trump je jučer objavio video u kojem poziva ljude da se raziđu i idu kući u miru
/10 USC odjeljak 254/. Kad god predsjednik smatra potrebnim koristiti policiju ili oružane snage prema ovom poglavlju, proglasom će odmah narediti pobunjenicima, prosvjednicima da se raziđu i mirno povuku svojim kućama u ograničenom vremenu. Upravo je to Trump i učinio.

Zatim se ukrcao na Air Force One i odletio u vojnu bazu u Teksasu, gdje je mogao biti siguran od bilo kakvog pokušaja državnog udara u močvari Washingtona DC. To je objavio Ron (@CodeMonkeyZ) 7. siječnja 2021:

 

"Sad se Trump vjerojatno priprema pozvati na Zakon o pobuni ili na neki drugi oblik vojne vlasti za provođenje masovnih uhićenja izdajnika Amerike (što uključuje potpredsjednika Mikea Pencea, Lindsay Graham, Mitcha McConnella i mnoge druge). Shvatite da Trump do 3 sata ujutro nije sa sigurnošću znao tko su izdajnici. Kod glasovanja u Kongresu razotkrili su se i svi članovi Doma. Logično je da je svaki demokrat u Kongresu izdajnik. No, nije ligičnomda je se i velika većina članova GOP-a pridružila popisu "izdajnika".

Gateway Pundit objavio je jutros cjelovit popis veleizdajničkih članova GOP-a, koji su glasali protiv prigovora Biden-ovoj listi birača:

Amodei republikanski Nevada
Armstrong republikanski Sjeverna Dakota
Bacon republikanski Nebraska
Balderson republikanski Ohio
Barr republikanski Kentucky
Bentz republikanac Oregon
Buchanan republikanski Florida
Buck republikanski Colorado
Bucshon republikanski Indiana
Chabot republikanski Ohio
Cheney republikanski Wyoming
Comer republikanski Kentucky
Crenshaw republikanski Texas
Curtis republikanski Utah
Davis, Rodney republikanski Illinois
Emmer republikanski Minnesota
Feenstra republikanska Iowa
Ferguson republikanska Georgia
Fitzpatrick republikanska Pennsylvania
Fortenberry republikanska Nebraska
Foxx republikanska Sjeverna Karolina
Gallagher republikanski Wisconsin
Garbarino republikanac New York
Gonzales, Tony republikanac Texas
Gonzalez (OH) republikanac Ohio
Graves (LA) republikanac Louisiana
Grothman republikanac Wisconsin
Guthrie republikanac Kentucky
Herrera Beutler republikanac Washington
Hill republikanac Arkansas
Hinson republikanac Iowa
Hollingsworth republikanac Indiana
Huansichigan
Johnson SD Indiana Republikanac Južna Dakota
Joyce (OH) republikanac Ohio
Katko republikanac New York
Keller republikanac Pensilvanija
Kinzinger republikanac Illinois
Kustoff republikanac Tennessee
LaHood republikanac Illinois
Latta republikanac Ohio
Mace republikanski South Carolina
Massie republikanski Kentucky
McCaul republikanski Texas
McClintock republikanski California
McHenry republikanski North Carolina
McKinley republikanski Zapadna Virginija
Meijer republikanski Michigan
Meuser republikanski Pennsylvania
Miller-Meeks republikanski Iowa
Moolenaar republikanski Michigan
Mooney republikanski Zapadna Virginija
Moore (UT) republikanski Utah
Murphy (NC) republikanski Sjeverna Karolina
Newhouse republikanac Washington
Owens republikanac Utah
Pence republikanac Indiana
Reed republikanac New York
Rodgers (WA) republikanac Washington
Roy republikanac Texas
Schweikert republikanac Arizona
Scott, Austin republikanski Gruzija
Simpson republikanski Idaho
Smith (NJ) republikanski New Jersey
Smucker republikanski Pennsylvania
Spartz republikanski Indiana
Stauber republikanski Minnesota
Stefanik republikanski New York
Steil republikanski Wisconsin
Stewart republikanski Utah
Stivers republikanski Ohio
Taylor republikanski Texas
Thompson (PA) republikanski Pennsylvania
Turner republikanski Ohio
Upton Republican Michigan
Van Duyne Republican Texas
Wagner Republican Missouri
Waltz Republican Florida
Wenstrup Republican Ohio
Westerman Republican Arkansas
Wittman Republican Virginia
Womack Republican Arkansas
Mlada republikanska Aljaska

Sa strane Senata, bilo je samo sedam američkih senatora koji su se usprotivili izbornoj krađi:

Senator Ted Cruz
senator Josh Hawley
senator Cindy Hyde-Smith
senator Cynthia Lummis
senator Roger Marshall
senator John Kennedy
senator Tommy Tuberville

Trump tek sada ima konačan popis političara koji su izdali Ameriku. Zapravo, nema šanse da je Trump sve ovo mogao znati a da ne dozvoli da se scenarij prevare odigra do kraja

Jedan primjer: većina Amerikanaca nikad ne bi povjerovala da bi potpredsjednik Mike Pence - evanđeoski kršćanin - izdao naciju u njezinom najkritičnijem trenutku. Izjave Lin Wooda o Mikeu Penceu da je povezan s pedofilijom, Jeffreyem Epsteinom i operacijama trgovine djecom odjednom imaju smisla. Pence je bio krtica, izvor curenja glavnih podataka iz Bijele kuće tijekom posljednje četiri godine. Globalisti su imali sve pod kontrolom, od prvog dana.

Hoće li Trump povući obarač?

Jedino je pitanje sada: Hoće li Trump povući obarač? Imajte na umu da Trump nije imao kontrolu nad vojskom, kao ni nad mnogim generalima. To mu sada ne treba. Ima Chrisa Millera u Ministarstvu obrane koji je odan zapovjedništvu Snaga za specijalne operacije (SOF), zajedno sa svemirskim snagama, zrakoplovstvom i većinom američkih marinaca. To je sve što mu treba. Trump samo mora aktivirati vojnu opciju za obranu republike, bilo putem Zakona o pobuni ili drugih vojnih ovlasti. Sve je leglo na svoje mjesto. Nepoznanica više nema.

I ono što je najvažnije: Trump je strpljivo pokušavao braniti Republiku putem sudova, odvjetništva, Kongresa. No, nijedna opcije nije prošla zbog ekstremne korupcije, kriminaliteta i prijevara u cijelom sustavu. (Čak je i SCOTUS kompromitiran na isti način na koji je ugrožen i Pence: ucjena, iznuda i pedofilija.)
Trump je odlučio da neće djelovati dok se ne iscrpi svaka građanska opcija.

Kongres je zaključio popis veleizdajnika.

Postoje dvije mogućnosti za obranu Amerike:

1. Trump se poziva na opciju vojne vlasti i pokreće masovna uhićenja.
2. Naoružani domoljubi ustaju da brane naciju i proglašavaju neovisnost od tiranije.

NaturalNews: 'Kao što sam rekao u svojim podcastima Situation Update, potičemo Trumpa da odabere opciju # 1 kako se ta opcija # 2 ne bi spontano aktivirala u cijeloj zemlji, vjerojatno uvlačeći državu u građanski rat. Prostor da se Trump pozove na opciju vojnu vlasti vrlo je kratak: možda najviše za samo 72 sata. Ako ne vidimo akciju u sljedeća 72 sata, možemo zaključiti da je Trump vjerojatno bacio ručnik.

Danas je najmračniji dan u Americi. Hoće li novi dan Americi donijeti istinu i svjetlost, uskoro ćemo saznati?

General Flynn kaže da će Trump biti još 4 godine predsjednik Amerike, Lin Wood to isto tvrdi, Sidney Povell zaključuje, citiram: „Predsjednik mora iskoristiti svoje nacionalne hitne ovlasti prema EO13838 - Ometanje izbora da bi riješio sva sporna pitanja. Napadaju zemlju na sve moguće načine, a mi nismo odgovorili. Ne može dopustiti ovu prijevaru. Ima zakonsku dužnost štititi Ustav i Republiku. Ljudi zahtijevaju da on djeluje.“

 

Članak indeksiran 19.01.2021. Zadnji put osvježen 19.01.2021.

Ocijenjeno u analizi