Tuga, svi su u nevjerici: Na Zanzibaru stratala lijepa pjevačica Jelena Tomašević

Izvor/medij: Magazin Dan
Ocjena: Klikbejt Dezinformacija
Raskrinkano u: Pjevačica koja nije stradala

Tuga, svi su u nevjerici: Na Zanzibaru stratala lijepa pjevačica Jelena Tomašević

Jelena Tomašević je nedavno proslavila svoj trideset i peti rođendan i odlučila je da otputuje na odmor gdje je doživjela ogromnu neprijatnost.
Naime, Jelena je odlučila da iskoristi priliku te sa prijateljima otputuje na egzotični Zanzibar te se tamo sredi i napuni baterije.

 

Međutim pjevačica se nije nadala da će se njen odmor pretvoriti u noćnu moru. Naime, na ovom egzotičnom ostrvu Jeleni su ukradena dokumenta.
Ovaj podatak je prenijela umjetnička direktorka festivala zabavnih pjesama Elena Petreska koji se održava u Prilepu na jugu Makedonije.
Naime, upravo je Jelena Tomašević trebala da nastupi na gala večeri tog festivala ali kako nije imala dokumente jelena nije uspjela da se pojavi na ovom festivalu.

Jelena je najavljena kao gost “Mel Festa”, ali nažalost ona nije mogla doći. Obavešteni smo da je Tomašević bio u Zanzibaru, gde je imao neprijatnosti koje su spriječile njen dolazak. Naime, ukrali su dokument tako da nije mogao da putuje u Prilep dok ne dobije novu putnu ispravu. Međutim, obećala je da će se pojaviti na bilo kojem od sledećih događaja vezanih za “Mel Fest” – kaže Elena.

Treba napomenuti da je Jelena Tomašević jedna od najboljih i najljepših pjevačica u Srbiji. Ona važi za jednu od najuzornijih žena na estradi te je mnogi smatraju velikom damom, ženom koja nikada nije gradila svoju karijeru na skandalima već isključivo kvalitetnom muzikom koju radi.

Članak indeksiran 03. 12. 2018 Zadnji put osvježen prije 5 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me