Raskrinkavanje.ba

Korisni savjet → Tvrdi da je izlečio rak u 4. stadijumu: Ovo je njegov recept od 2 sastojka!

16.03.2022
Tekst članka

Ovo je zaista neverovatna i inspirativna priča – doktori su mu rekli da mu je preostalo samo nekoliko meseci života, a on tvrdi se izlečio od raka prostate u četvrtoj fazi nakon samo nekoliko nedelja!

Ko bi rekao da bi nešto toliko jednostavno kao prašak za pecivo ili soda bikarbona vam moglo pomoći da se borite i izborite sa kancerom? Njegovo ime je Vernon Džonston i on je koristio sodu bikarbonu i melasu kao glavni alat za oporavak od raka prostate koji je bio u četvrtoj fazi, koji je čak metastazirao do kostiju.

Kada su Vernonu dijagnostikovali rak prostate, njegov sin mu je rekao da mora da poradi na podizanju svoje pH vrednosti, jer kancer ne može da raste kad je pH vrednost visoka odnosno alkaloidna.

Nekoliko nedelja kasnije Vernon je upoznao Lerija, koji će mu kasnije preporučiti cezijum hlorid za podizanje pH vrednosti do visokog alkaloidnog nivoa fizičkim putem.

Vernon je nakon toga odlučio da neće koristiti bilo kakve konvencionalne tretmane. To je značilo jednu stvar -Vernon je odlučio da isproba alternativnu terapiju. On je naručio cezijum hlorid ali se ta porudžbina izgubila na putu, te je Vernon tražio druge načine da dovede svoju pH vrednost u alkaloidno stanje.

Nakon nekog vremena Vernon je otkrio moć sode bikarbone sa javorovim sirupom. Pošto nije imao javorov sirup u svom domu, zamenio ga je melasom koja mu je bila dostupna. Hteo je da što pre ubije kancer, pre nego što kancer ubije njega.

Vernon je takođe zabeležio svoje tretmane i metode u dnevniku. Vernon je nazvao ovaj tretman “poslednji ples sa rakom”. Protokol koji je koristio uključuje dobru dijetu koja promoviše alkaloidnost uporedo sa mineralnim i vitaminskim suplementima i dosta sunčeve svetlosti.

Vernon je takođe praktikovao vežbe disanja kako bi podržao dodatnu oksigenaciju prouzrokovanu naglim rastom pH vrednosti od sode bikarbone. Anarobne kancerogene ćelije ne tolerišu kiseonik.

Napomena: Mnogi medicinski stručnjaci širom sveta navode da kancerogene ćelije opstaju od fermentisanog šećera, a ne od kiseonika.

Iz tog razloga je potrebno koristiti javorov sirup, jer se on ponaša kao trojanski konj koji dozvoljava alkaloidnoj sodi bikarboni da prodre u kancerogene ćelije i šokira ih naglim prilivom alkaloida kako bi ih oksigenovala i dovela do uništenja.

Zbog toga je on koristio melasu, koja je zapravo napravila još povoljniju mineralnu podlogu za nutritivnu podršku. Mnogi eksperti preporučuju više od jednog protokola ukoliko se pacijent leči samostalno kod kuće. Zapamtite da bilo koji deo alternativne terapije protiv kancera uključuje suzdržavanje od konzumiranja šećera i prerađenih namirnica, naročito šećera jer on pospešuje razvoj raka.

Kako napraviti ovaj lek za kancer?

Vrlo je jednostavno – samo dodajte dve kašike sode bikarbone u šolju, dodajte kašičicu melase ili javorovog sirupa i tu šolju dopunite vodom. Konzumirajte ovu mešavinu nekoliko puta dnevno. Možete je takođe i zagrejati kako bi se soda bikarbona brže rastvorila.

Nakon toga Vernon je otišao na pregled kod lekara koji je pokazao da se njegov rak prostate i kostiju u potpunosti povukao. On tu priču priča i dan danas.

Članak indeksiran 22.03.2022. Zadnji put osvježen 22.03.2022.

Ocijenjeno u analizi