U SAD masovna peticija protiv Bila Gejtsa

Izvor/medij: Istok rs
Ocjena: Pristrasno izvještavanje

U Americi je pokrenuta peticija kojom se traži pokretanje istrage protiv Fondacije osnivača Majkrosofta Bila Gejtsa i njegove supruge Melinde zbog „zločina protiv čovječnosti i zloupotrebe medicine“.

 

Peticiju, koja je objavljena na sajtu Bijele kuće „Mi ljudi“, do sada je potpisalo 425.000 ljudi, što je četiri puta više od broja neophodnog za zvaničan odgovor Bijele kuće.

 

Na federalnu američku vladu se apeluje da traži od Kongresa da sprovede sveobuhvatnu i javnu istragu.

[email protected]

White House Petition To Investigate “Bill And Melinda Gates Foundation” For ‘Crimes Against Humanity’ Surpasses Quarter-Million Signatures

Sign here: https://petitions.whitehouse.gov/petition/we-call-investigations-bill-melinda-gates-foundation-medical-malpractice-crimes-against-humanity … https://conservativeus.com/white-house-petition-to-investigate-bill-and-melinda-gates-foundation-for-crimes-against-humanity-surpasses-quarter-million-signatures/ …

 

„Dok posmatramo događaje oko pandemije ‘Kovid-19’, mnoga pitanja ostaju bez odgovora. Dana 18. oktobra 2019. godine, samo nekoliko sedmica pre proglašenja prve žrtve u Vuhanu u Kini, održana su dva velika događaja. Jedan je ‘Događaj 201’, a drugi ‘Svjetske vojne igre’, a oba su se održala u Vuhanu“, piše u peticiji.

 

U peticiji protiv Fondacije „Bil i Melinda Gejts“ se potom kaže da „od tada kreće pritisak širom svijeta da se napravi vakcina i uvede biometrijsko praćenje ljudi“.

Potpisnici peticije tvrde da na čelu toga stoji Bil Gejts.

Peticija je pokrenuta 10. aprila, a za samo nekoliko dana potpisalo je 100.000 ljudi, što znači da bi Bijela kuća ovim pitanjem trebalo da se pozabavi u roku od 60 dana.

Espreso

Članak indeksiran 15. 05. 2020 Zadnji put osvježen prije 6 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me