Raskrinkavanje.ba

Espreso.rs → UPOREDILA IH TRAMP JE AMERIČKI ŠEŠELJ! Američka profesorka uporedila predsednika SAD sa šefom SRS, užasno IZVREĐALA obojicu!

07.01.2021
Tekst članka

Tanja Domi je, osim uvredljivih izraza za lidera radikala i predsednika SAD, takođe iznela niz neistina o ratu u Bosni, kao npr. o ,,genocidnim Srbima" i ,,masovnom silovanju muslimanki", a čemu je ,,lično svedočila"

 

Objavljeno: 07.01.2021. 16:46h

Profesorka Hariman instituta na Kolumbija univerzitetu, Tanja Domi, izjavila je da je predsednik SAD Donald Tramp, američki Vojislav Šešelj, te primitivnim rečnikom vređala i lidera radikala i predsednika SAD.

- Njegovo ponašanje je najsličnije ponašanju srpskog nacionaliste Vojislava Šešelja: uvredljivog siledžije i bučnog hvalisavca zloglasnog po neprestanom ismejavanju, ruganju inteligenciji ljudi, koji se hvalio svojim intelektom i mnoge nazvao lažovima. To je tipični Tramp - izjavila je ona za jedan medij u regionu.

Tanja Domi je, osim uvredljivih izraza za lidera radikala i predsednika SAD, takođe iznela niz neistina o ratu u Bosni, kao npr. o ,,genocidnim Srbima" i ,,masovnom silovanju muslimanki", a čemu je ,,lično svedočila".

Članak indeksiran 08.01.2021. Zadnji put osvježen 08.01.2021.

Ocijenjeno u analizi