Raskrinkavanje.ba

Radio Balkan Fox → UPRAVO JAVLJENO! UŽASNE VIJESTI ZA SRBIJU: Prvi reket svijeta TEŠKO STRADAO, čeka ga duga pauza…SVI U Š0KU I NEVJERICI!

25.10.2022
Tekst članka

Mi u današnjem članku govorimo kao što možete i sami da vidite o tenisu, gdje imamo mnogo teških povreda. Jedan od tenisera koji je sigurno od čelika jeste i Novak Đoković, koji je u posljednjih petnaest godina imao samo jendu povredu ruke i to je sve. Baš iz tog razloga je prisutan na sceni, i danas dan je u igri za najvećeg tenisera na svijetu.

Ali, sljedeća svijet nam dolazi iz svijeta ženskog tenisa, i samim tim govorimo o nekada prvoj teniserki svijeta, a ona je djevojka iz Srbije, Jelena Janković, koja se sa teniskih terena povukla prije jedanaest godina. Danas živi u Americi, udata je i ima kćerkicu, a sa vremena na vrijeme igra i rekreacione turnire. Nedavno je tako nakon dugo vremena se pojavila i u Engleskom Vimbldonu.

Tako je sada imala jedan turnir u Luksemburgu, a pri rezultatu 3:2 protiv Slovakinje, pala je i krenula da urla od bolova. Konačni epilog je tadj, da je pokidala ahilovu tetivu, te je odmah prebačena u bolnicu u Beograd gdje je operisana rano jutros.

 

 


B portal

Članak indeksiran 04.11.2022. Zadnji put osvježen 04.11.2022.

Ocijenjeno u analizi