УСТАШКО-ШИПТАРСКА КОАЛИЦИЈА! Готовина и Месић показивали албанског орла и подржали Џаку и Шаћирија! (ФОТО)

Izvor/medij: Nacionalist
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Stjepan Mesić i albanski orao: Fotografija stara više od godinu dana

Након провокација швајцарских репрезентативаца Ђердана Шаћирија и Гранита Џаке на утакмици са Србијом када су показивали двоглавог орла и поремећених изјава Фудбалског савеза Албаније да ће једног дана имати репрезентацију „велике Албаније“, сада су се Шиптарима у њиховим болесним провокацијама придружили и Хрвати – злочинац Анте Готовина и Стјепан Месић

Facebook/монтажа

Facebook/монтажа

Албански медији објавили су фотографију усташког злочинца Анте Готовине како рукама показује шиптарског орла, хвалећи се на сва уста како имају подршку Хрватске!

Готовина у шиптарском друштву са Албертом Ласкуом, Фото: Facebook

Познато је да Туђманов генерал Готовина, руководилац геноцидне акције Олуја, од раније шурује са Шиптарима саветујући их како да по хрватском рецепту што успешније спроведу етничко чишћење Срба!

Готовина је у мају боравио у Приштини где се сусрео са такође ратним злочинцем, коме је као и њему суђено у Хагу, Фатмиром Љимајем, где су разрађивали тактику за напад на север Косова!

 

Нажалост, Готовина није једини у својој болести! Потпуно отворено, без икаквог скривања,придружио му се и некадашњи председник Југославије Стјепан Месић, показујући шиптарског орла.

Месић провоцира, Фото: Facebook

Месић је познат по својим контрадикторним изјавама, па се својевремено хвалио како је сахранио бившу Југославију, а затим је на комеморацији у Јасеновцу рекао да ако неко говори и пева као усташа онда је он усташа, па да ли то важи и у овом случају. Месићу, јеси ли Шиптар ако показујеш као Шиптар?!

Хрвати и Албанци

Угледајући се на своје идоле, безброј Хрвата је попут Готовине и Месића пружило подршку Албанцима, те се масовно сликају са шаховницама показујући орла!

Извор: informer.rs

Članak indeksiran 04. 07. 2018 Zadnji put osvježen prije 5 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me