UŽASNO SIMPOSONSKO PROROČANSTVO ZA 20. SIJEČNJA: Već su pogodili napad na Kapitol, evo što predviđaju za Bidenovu inauguraciju

Izvor/medij: Novosti
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Simpsoni nisu predvidjeli januarske nerede u Americi

PROPETIČKI tvorci američke serije "Simpsoni" ponovno su pogodili metu - predvidjeli su nasilje koje se dogodilo na Capitol Hillu u srijedu, 17. ožujka 1996., nakon što su pristaše Donalda Trumpa upale u Capitol, kako bi spriječili provjeru Kongresa na izborima pobijedio Joea Bidena.

Naime, u 18. epizodi sedme sezone poznate crtane serije "Obitelj Simpson", pod naslovom "Dan kada je nasilje umrlo", možete vidjeti likove, koji nisu prikazani kao ljudi, kako jurišaju na Capitol držeći puške, pa čak i bombe. U istoj epizodi klaun Krasti predstavlja "Ja sam amandman koji ću biti", pokušaj da ustavnim amandmanom zabrani paljenje zastave.

Zaslon za ispis fotografija s YouTubea

Međutim, ono što je planetom obišlo društvene mreže brzinom munje, predviđanje je "Simpsona" za 20. siječnja 2021. To je službeni datum inauguracije novog američkog predsjednika Joea Bidena. Slika koju su korisnici "Twittera" podijelili je iz epizode "Kuća na drvetu strave 31".

Zaslon za ispis fotografija s YouTubea

Bila je to četvrta epizoda, 32. sezona serije, koja je prikazana 1. studenog 2020. Prikazuje Springfielda u kaosu, posuta apokaliptičnim slikama, dok Homer Simpson sjedi naoružan na krovu svoje kuće. Ispod je datum - 20. siječnja 2021. Mnogi se korisnici Twittera pitaju bi li ovo mogao biti još jedan, od mnogih predviđanja u seriji ...

Članak indeksiran 19. 01. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me