VAKCINE RADE? Džastinu Biberu paralizovano lice, njegova žena imala moždani udar

Izvor/medij: Srbin
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Nema dokaza da je Bieberova paraliza lica uzrokovana vakcinom protiv Covid-19

Obraćajući se svojoj publici u video snimku na “Instagramu”, pevač Džastin Biber otkrio je da boluje od paralize lica i da je zbog toga otkazao svoje nastupe.

„Поздрав свима паралица мог лица је последица Ремзи Хантовог синдрома, и као што видите, једно око не трепће. На тој страни лица не могу ни да се смејем јер је она потпуно парализована”, у видео поруци на Инстаграму рекао је Џастин Бибер.

Ремзи Хантов синдром је вирусна упала фацијалног нерва у близини уха и једна од нуспојава вакцинације против ковид-а.
 

Џастин Бибер имао је испланирану светску турнеју која је почела у фебруару 2022. године, али је наступе морао да одложи због болести.

Мејнстрим медији скочили су одмах да објаве ову вест како би спречили било коју везу његове болести и вакцинације а сам Бибер је изјавио да је у питању вирус:

„Све је настало од вируса који је напао нерв у мом уху и изазвао парализу лица”, истакао је певач.

Оно што подстиче оправдану забринутост људи на друштвеним мрежама када је реч о вези вакцинације и нуспојава када је реч о Џастину Биберу јесте случај његове младе супруге Хејли Бибер којој је у месецу марту констатовано згрушавање крви у мозгу што је такође једна од нуспојава вакцинације како говоре студије и истраживања.

Млади и здрави људи који развијају згрушавање крви и парализу лица? Да ли сте за ове случајеве чули пре ковид-а 19 и вакцинације против ковид-а 19? Нисте.

Članak indeksiran 17. 06. 2022 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me