Raskrinkavanje.ba

Vijesti → Vanzemaljci rade za Baracka Obamu?!

12.06.2013
Tekst članka

Vanzemaljci rade za Baracka Obamu?! Vrste iz drugih galaksija, i to najmanje četiri rase, odavno su na Zemlji, tvrdi Paul Hellyer, bivši kanadski ministar odbrane.

Vanzemaljci odavno žive među ljudima na Zemlji, a najmanje dva takva bića rade za administraciju američkog predsjednika Baracka Obame, tvrdi bivši kanadski ministar odbrane Paul Hellyer. On je nedavno na tribini o vanzemaljskim oblicima života u Washingtonu otkrio da na našoj planeti obitavaju najmanje četiri rase vanzemaljaca, a da visoka bijela bića, koja rade za vladu SAD, žive na teritoriji američkih vazduhoplovnih baza. 
 
Paul tvrdi da nas vanzemaljci posjećuju već najmanje hiljadu godina, da dolaze iz galaksija Zeta Reticuli, Pleiades, Orion, Andromeda i Altair, i da imaju različite namjere. 
 
On tvrdi da je zataškavanje istine o vanzemaljcima dio dobro skovane zavjere u koju su umiješana tajna društva i svjetske vođe. 
 
- U zavjeru su umiješani Savjet za međunarodne odnose, Bilderberg grupa, Trilateralna komisija, porodica Rokfeler, kao i bankarski i naftni karteli, zatim razne obavještajne službe i probrani članovi vojnih hunta. Svi oni kontrolišu svijet i pokušavaju da naprave jednu svjetsku vladu - navodi Hellyer i dodaje da je njegova rodna Kanada takođe dio svjetske zavjere. 
 
Bivši kanadski ministar odbrane zaključio je da je bivši američki predsjednik George Bush trebalo da sluša Osamu bin Ladena nakon terorističkih napada na SAD 11. septembra 2001. kako bi spoznao prave motive za taj čin, aludirajući na to da su ga izveli vanzemaljci.

 

(Vijesti.ba)

Članak indeksiran 06.09.2020. Zadnji put osvježen 06.09.2020.

Ocijenjeno u analizi