Velika TUGA! Naša poznata pjevačica Mira Skorić teško bolesna! Suočila se najgorom bolesti, a evo koji su joj se simptomi prvo javili! (FOTO)

Izvor/medij: Apotekica
Ocjena: Lažna vijest
Raskrinkano u: “Vijesti” o poznatim kojima se ljekari bore za život služe kao mamac za klikove

-

Danas se na našoj adresi pojavila jedna informacija koja se tiče jedne naše jako pozante pjevačice koja je na našojestradi jako dugo i samim time ona je jedna od najboljih i mnogi je voli iako ona spada u starije generacije. Njeno ime je Mira Škorić i kako i sami znate to je pjevačica koja iza sebe ima jako veliku karijeru. Međutim sada smo se susreli sa informacijom koja je sve šokirala.

Radi se o tome da je ona saznala kako je teško bolesna i da se sa tom bolesti bori već nekoliko vremena ali se do sada o tome nije govorilo u medijima te samim time mi smo odlučili da sa vama podijelimo ovu informaciju. Radi se o tome da ona najteži oblik bolesti koja je poznata uz našem narodu kao kanc*r. Samim time mnogi kada su ovo čuli ostali su u tuzi.
 

Šta vi mislite o ovome svemu što se desilo njoji što smo podijelili sa vama. Pišite nam u komentarima svoje mišljenje o ovoj informaciji koja je sve šokirala.

SearchTranslate

 
Članak indeksiran 14. 06. 2022 Zadnji put osvježen prije 2 sedmicu
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me