Velika TUGA! Naša poznata pjevačica Mira Skorić teško bolesna! Suočila se najgorom bolesti, a evo koji su joj se simptomi prvo javili! (FOTO)

Izvor/medij: Wood work
Ocjena: Klikbejt Lažna vijest
Raskrinkano u: “Vijesti” o poznatim kojima se ljekari bore za život služe kao mamac za klikove

Mira Škorić je prošla pravu golgotu u borbi sa podmuklom bolešću.

Mira Škorić ne priča o detaljima svog privatnog života, ali je ipak podelila svoja osećanja nakon saznanja da je pobedila rak štitne žlezde sa kojim se borila 15 godina.

Pevačica je otkrila ovu dijagnozu u već poodmakloj fazi bolesti što je dodatno otežavalo lečenje. Ipak, ona je posle četiri operacije uspela da se izbori.

– Uvek sam bila nemarna prema svom zdravlju, šta ću, takva sam… I sad se naježim kada se setim tog perioda pre nego što sam saznala da sam bolesna. U jednom trenutku počela sam da osećam neobičan umor. Šta god da radim, počnem da osećam malaksalost. Onda su krenule blage, podmukle temperature, 37 sa 2, a ne znaš od čega su. Istovremeno, neobjašnjivo sam gubila kilograme. Nisam osoba koja kuka i plaši se bolesti, nastavila sam normalno da živim, pevala sam, snimala, držala koncerte. Ignorisala sam simptome sve dok mi na vratu iznad ključne kosti nije iskočila limfna žlezda. E onda sam shvatila da je ozbljno. Doktor Radan DŽodić mi je saopštio surovu istinu, koju nisam htela da prihvatim. Istinu da imam rak štitne žlezde, i to sa metastazama. Bila sam u stanju potpunog šoka i neverice – prisetila se Mira.

Pevačica je istakla da njenoj borbi i dalje nije došao kraj. Ona stalno mora da pazi na imunitet, pije određenu terapiju, ali kako kaže peva isto kao i pre. Mira je naglasila da ne želi da je sažaljevaju i da o ovome ne bi ni pričala kad ne bi bilo ljudi kojima bi njeno iskustvo pomoglo.

Članak indeksiran 14. 06. 2022 Zadnji put osvježen prije 2 sedmicu
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me