Vesna Curguz: Papa Franjo uhapšen

Izvor/medij: Facebook profili i stranice
Ocjena: Teorija zavjere Lažna vijest
Raskrinkano u: Papa Franjo nije uhapšen, uprkos tvrdnjama teoretičara zavjere

-

💥EVO POTVRDE NEVJERNIM TOMAMA ...PRAVI PAPA JE SMAKNUT JOS U APRILU PROSLE GODINE!! E OVAKO CE I SVE DRUGO IZACI NA VIDJELO ...SAMO STRPLJIVO!!

Sinocni blekaut u Vatikanu je bio povod za hapsenje Pape(glumca,klona) sa 80 optuzbi za pedofiliju, zlostavljanje i trgovinu djecom,prevara i zavjera koje mu se stavljaju na teret!

Vojni časnici, Italijanska policija i njihova Jedinica za seksualne zločine otišli su do papine kuće u Vatikanu, uhapsili su njega i nekoliko drugih visokih funkcionera! Ljudi u blizini mjesta događaja prijavili su pucnjeve , ali policija ne potvrdjuje da su oni pucali iz oružja.

Papa Franjo trenutno se nalazi u nepoznatom zatvoru, a ispituju ga federalni agenti koji rade za državu Italiju i Interpol. FBI se navodno dogovara da uleti i ispita ga nakon što Interpol završi s njim.

Giuseppe Governale, glavni Italijanski protivmafijaški tužilac pozvan je početkom istrage protiv pape Franje i ostalih unutar Vatikana. Rekao je da je Papina "ekipa" "podcijenjena" i posebno opasna zbog svoje,moci i sposobnosti da se infiltrirala i u sami vrh Italijanske policije kao i Interpola.....Pronadjeno je u Papinoj kuci mnogo dokaznog materijala, koje se za sada drzi u najstrozijoj tajnosti! NIKAD VISE NI VATIKANI NI PAPE NI SATANISTA....OD APRILA OVO GOVORIM OD KADA JE PRAVI PAPA UKLONJEN,ALI NIKO ME NIJE UZIMAO ZA OZBILJNO! 🤷‍♂️💥🐸❤https://twitter.com/i/status/1348092065670967298💥

Članak indeksiran 13. 01. 2021 Zadnji put osvježen prije 3 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me