VIDEO: BIVŠI KANADSKI MINISTAR OBRANE 'NLO-i postoje, vanzemaljci nas posjećuju već tisućljećima'

Izvor/medij: Jutarnji.hr
Ocjena: Teorija zavjere
Raskrinkano u: Teorija zavjere o vanzemaljcima godinama kruži portalima u regionu

Nekadašnji kanadski ministar obrane Paul Hellyer čvrsto je uvjeren da u svemiru nismo sami.

Paul Hellyer je bio kanadski ministar obrane tijekom 60-ih godina prošlog stoljeća, a proteklih je desetljeća najpoznatiji po čvrstoj uvjerenosti u postojanje izvanzemaljaca.

'Znam da NLO-i postoje. Posjećuju nas već tisućljećima, a jedan od najzanimljivijih slučajeva dogodio se za Hladnog rata, kada je 1961. godine zabilježena formacija od 50-ak NLO-a kako leti prema jugu iz Rusije u smjeru Europe', ispričao je Hellyer ruskoj režimskoj televiziji RT . Navodi da je u spomenutom slučaju gotovo nastala panika, no svi su se smirili kada su se NLO-i vratili prema Sjevernom polu.

Pokrenuta je, kaže on, i istraga koja je potrajala tri godine, a zaključak je bio da se s apsolutnom sigurnošću može reći da su najmanje četiri različite izvanzemaljske vrste naš planet posjećivale tisućama godina.

'Povijest NLO-a je duga i naravno da je njihova aktivnost učestala proteklih desetljeća, s obzirom da smo stvorili atomsku bombu. Vrlo su zabrinuti zbog činjenice da bismo je mogli upotrijebiti ponovno i zbog činjenice da je Kozmos jedan i što god se dogodi u jednom njegovom dijelu ima utjecaj na ostatak. Prestravljeni su mogućnošću da budemo dovoljno glupi i ponovno bacimo atomsku bombu. To bi bilo jako loše i za nas i za njih', raspričao se bivši ministar, ne pružajući pritom dokaze za svoje tvrdnje.

Voditeljica Sophie Shevardnadze, inače unuka nekadašnjeg sovjetskog političara i autoritarnog predsjednika Gruzije Edvarda Shevardnadzea, spočitnula mu je nedostatak dokaza, no on je sve svalio na znanstvenike. 'Kada bi istražili barem 10 posto onoga što sam ja istražio u proteklih osam godina bili bi uvjereni baš kao i ja', uvjeren je Hellyer, navodeći različita svjedočanstva običnih ljudi o viđenjima NLO-a i bliskim susretima treće vrste.

Članak indeksiran 06. 09. 2020 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me