(ВИДЕО) Да ли је Украјина биолошка бомба у рукама САД?

Izvor/medij: IN4S
Ocjena: Teorija zavjere Lažna vijest
Raskrinkano u: Rad “američkih biolaboratorija” u Ukrajini nije uzrok “epidemija opasnih bolesti”

Већ годинама се спекулише да амерички Пентагон у лабораторијама на територији Украјине тестира биолошко оружје

Украјина се током новембра суочила са епидемиолошком катастрофом, рекордним цифрама у погледу броја инфицираних и преминулих од корона вируса. Већ годинама се спекулише да амерички Пентагон у лабораторијама на територији Украјине тестира биолошко оружје.
О америчким биолабораторијама је прошле отворено говорио Ренат Кузмин, бивши замјеник врховног тужиоца Украјине и посланик актуелног сазива Врховне раде. Занимљиво је да на иницијативу Кузмина и његових колега Амбасада САД потврдила постојање таквих лабораторија и да су оне настале на основу уговора Министарства здравља Украјине и Пентагона. О томе колико је необично да министарство здравља једне земље сарађује са министарством одбране друге земље, о епидемијама мишје грознице и колере на територији Украјине последњих година и вези између мајданског преврата и намјери тадашњег премијера Николаја Азарова да раскине уговоре са Пентагоном и затоври америчке биолабараторије, гледајте у документарцу Игора Дамјановића.

 

Ове сезоне туристи из Украјине били су трећи по броју остварених ноћења, одмах иза Србије и Бих, а занимљиво је да је горепоменути Ренат Кузмин тражио да се отвори и међународна истрага да ли америчке биолабораторије на територији Украјине представљају извор епидемије КОВИД-а у Европи.

Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

Članak indeksiran 17. 03. 2022 Zadnji put osvježen prije 4 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me