VIDEO: DR. OSMANAGIĆ GOSTOVAO U CENTRALNOM DNEVNIKU – KORONA JE PROJEKAT I MOŽE SE UNIŠTITI

Izvor/medij: Piramida sunca
Ocjena: Teorija zavjere Pseudonauka Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: “Hajdemo u planine, hajdemo u tunele”: Mediji i ministri u morbidnoj kampanji Semira Osmanagića

U večerašnjem izdanju Centralnog dnevnika na FaCE TV kod Senada Hadžifejzovića, gostovao je direktor Fondacije „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“ i pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić.

Tema dnevnika bio je korona virus, aktuelna tema kojom se bavi cijeli svijet u posljednjih nekoliko sedmica, a dr. Osmanagić je govorio o ovom virusu, načinima kako se izliječiti, ali i kako je izbjeći, odnosno zaštiti svoj organizam i podići imunitet.

- Korona je projekat, ne može se desiti na ovoj planeti tako nešto veliko da nije projekat, da nije upravljan. Dizajniran, problem se napravi, dostigne vrhunac i onda se ponude rješenja i po toj formuli se sve dešava na ovoj planeti u zadnjih 7.000 godina. – kazao je dr. Osmanagić na početku gostovanja, te dodao: „Morao bih te ispraviti Senade kad si rekao da se korona ne može uništiti. Naravno da se može uništiti, ali o tome možemo kasnije…“.

O čemu su razgovarali u ovom izdanju Centralnog dnevnika domaćin Senad Hadžifejzović i dr. Semir Osmanagić, možete pogledati u video prilogu: 

Related Video

 

Članak indeksiran 26. 03. 2020 Zadnji put osvježen prije 2 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me