Raskrinkavanje.ba

Senzor → (VIDEO) Simpsoni predvidjeli i podmornicu u kojoj posada ostaje bez kisika

22.06.2023
Tekst članka

Simpsoni su jedna od najomiljenijih animiranih komedija za odrasle koju je osmislio Matt Groening za televizijsku kuću Fox.

Emisija predstavlja stanje života u Americi, a često uspijeva kroz obitelj Simpson duhovito prikazati stvarnost. Homer, Marge, Bart, Maggie i Lisa temelje se na stereotipnim američkim osobnostima, a zajedno obitelj uspijeva predstaviti bit američke kulture.

Simpsoni su uvijek bili duboko ukorijenjeni u američkoj kulturi, a ponekad uspijevaju predvidjeti događaje koje čak ni najluđi teoretičari zavjere ne smatraju mogućim. Tvorce emisije često su nazivali putnicima kroz vrijeme i članovima Iluminata zbog njihove nevjerojatne sposobnosti predviđanja budućnosti.

Nakon što su predvidjeli Trumpovu pobjedu na izborima u SAD-u, pametni sat, video poziv, korupciju u FIFA-i, komičari su u jednoj epizodi prikazali i podmornicu koja je zaronila u potrazi za blagom. I da stvar bude još interesantnija, u podvodnu avanturu u ovoj epizodi su krenuli otac i sin, kao i Pakistanci u nedjelju u Titan podmornici. Podmornica kojom upravlja glavni akter, Homer Simpson je u jednom trenutku ostala i bez kisika, a Homer je, u trenucima dok gubi svijest, dozivao: “Tata, tata…”.

 

Članak indeksiran 30.06.2023. Zadnji put osvježen 30.06.2023.

Ocijenjeno u analizi