(VIDEO) SPERMA ME JE OPAMETILA: Svaki dan sam je pila i povećala svoj IQ na 220! Sada sam član Mense!

Izvor/medij: Kurir
Ocjena: Satira Klikbejt Ispravljeno
Raskrinkano u: Uticaj sperme na inteligenciju samo u lažnim vijestima 

Dvadesetšestogodišnja Ališa Frenklin postala je u septembru 2015. član Mense nakon što je osvojila 154 poena na testu.

ZANIMLJIVOSTI

09.10.2017. 19:26h

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Dugo je tražila alternativan način kako bi povećala IQ. Ališa je uspela da poveća IQ za 65 i to nakon samo 13 meseci. Kako kaže svakodnevno pije svežu spermu. Test je pokazao da je značajno unapredila svoju kognitivnu inteligenciju, percepciju i memoriju.


"Rezultati su svakako neočekivani. Sa 220 bodova ona je nadmašila Stivena Houkinga, Ajnštajna i da Vinčija. Dugo sam proučavala kako da unapredim inteligenciju i pronašla sam da je konzumiranje sperme najjednostavniji i najdelotvorniji način. Ima dosta nutrijenata i hemijskih elemenata koji pospešuju strukturalni razvoj mozga", rekla je Frenklinova.

 

FOTO: PROFIMEDIA

Gospođica Ališa čak tvrdi kako je benefite svoje dijete osetila nakon samo dve nedelje. Sperma sadrži preko 200 proteina i nekoliko korisnih vitamina i minerala, uključujući vitamin C, kalcijum, hlor, limunsku kiselinu, fruktozu, mlečnu kiselinu, magnezijum, azot, fosfor, kalijum, natrijum, vitamina B12 i cink.

Takođe sadrži jedinjenja poput kortizola, estrona, oksitocina, prolaktina, melatonina i serotonina. Ovaj kompleks nutrijenata i jedinjenja čini vas otpornijim na stres, poboljša vam san i popravlja raspoloženje.

 

Naravno, ovo je priča sa satiričnog sajta i mnogi su naseli na nju. Mi je puštamo samo da bismo nasmejali naše čitaoce. Nadamo se da ne zamerate. 

 

FOTO: PRINTSCREEN YT

(Kurir.rs/worldnewsdailyreport.com, Foto: Printscreen/YT)

Članak indeksiran 26. 08. 2019 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me