Raskrinkavanje.ba

Crodex (.net) → (VIDEO) Svjedočanstvo Vere Kanalec, dugogodišnje i glavne medicinske sestre o cjepivima

20.11.2021
Tekst članka

U Sloveniji već 2-3 mjeseca kruži video svjedočanstvo starije žene, pretpostavljamo pred ili u mirovini, Vere Kanalec, koja je dugo godina radila na UKC Ljubljana (Sveučilišni Klinički Centar Ljubljana). Ista je bila zaposlena na poziciji tzv. glavne sestre, na poslovima koji su bili vezani za COVID cijepljenje stanovništva.

Sada više nije zaposlena, a prema njenom Facebook profilu vidljivo je da ne odobrava cijepljenje COVID cjepivima i provedbe protumjera. Razloge objašnjava svojom prezentacijom u video obraćanju, u kojem svjedoči kritično bitne informacije o cjepivima, a između ostalog objašnjava brojčane oznake na ambalažama cjepiva (na njihovim kodovima) po kojima se može raspoznati sastav cjepiva kako slijedi:

broj 1 : je placebo cjepivo (rezervirano za “odabrane”);

broj 2: je obično mRNA cjepivo (ili, kako neki doktori to preciznije nazivaju – mRNA genska terapija);

broj 3: sadrži uz nRNA gensku terapiju i dodatne tvari koje okidaju onkološke bolesti (rak i sl.). A što je u skladu i sa ranijim navodima dr. Sean Brooksa (o kojima smo pisali ovdje), dr. Vladimira Zelenka (o čijim upozorenjima smo pisali ovdje), a koji ukratko procjenjuju i upozoravaju na nuspojave cijepljenja:

  • Kratkoročne posljedice: br. 1. krvni ugrušci, br. 2. miokarditis (upala srčanog mišića), br. 3. koji najviše zabrinjava je stopa pobačaja trudnica u prvom tromjesečju koja raste sa 10% na 80% !!!?
  • Srednjoročne posljedice: pogubna imunosna reakcija. Naime, studije na životinjama s ovim cjepivima su pokazale da su životinje zaista stvorile zadovoljavajući broj antitijela, ali kada su ponovno izložene virusu protiv kojeg su cijepljene – veliki broj ih je uginuo…(dok ispitivanja na ljudima nisu provedena);
  • Dugoročne posljedice: uzrokuje povećanje rizika na autoimune bolesti, rak i neplodnost…

Sada je na svakom pojedincu za procijeniti: Je li se isplati kockati sa vlastitim zdravljem i zdravljem svojih najmilijih radi par tjedana ili mjeseci mira/zaposlenja – dok ne stigne nalog za sljedeću dozu cijepljenja – kojem cijepljenju se ne nazire kraj, a u međuvremenu gubimo slobodu i postojeći način života ulazeći u diktaturu i jednoumlje.

Napomena: Predstavljene informacije ne odražavaju stavove portala crodex.net, te sugeriramo ih uzeti sa rezervom, ali i u obzir prilikom osobnog prosuđivanja o ovoj temi jer njihov značaj može sutra značiti ogromnu razliku u Vašem životu i životu Vaših najmilijih. Zbog navedenog smatramo da je za ispravnu prosudbu o cijepljenju opravdano iste objaviti nego zanemariti, što ovim putem i činimo, te poklanjamo povjerenje prosudbe vjerodostojnosti iznesenih podataka svakom čitatelju na osobni izbor, a držeći se smjernice iz Svetog Pisma: Sve provjeravajte, dobro zadržite! Svake se sjene Zla klonite (1 Sol 5, 21).

Izvori:

– https://soundcloud.com/right2freedom/…

– https://www.facebook.com/stoplaznivim…

– https://www.youtube.com/watch?v=xUJr2eOGljw

– https://www.bitchute.com/video/C2oBDuQIk03j/

crodex.net

Članak indeksiran 03.12.2021. Zadnji put osvježen 03.12.2021.

Ocijenjeno u analizi