Voće koje može ubiti RAK !

Izvor/medij: Prirodni lijekovi za vas
Ocjena: Pseudonauka Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Graviola ne liječi rak i nije “10.000 puta” učinkovitija od hemoterapije 

Graviola je biljka koja se koristi u liječenju malignih bolesti, uništava kancerogene stanice, te štiti imunitet. Sprječava smrtonosne infekcije i obavlja uspostavu normalnog funkcioniranja svih organa u ljudskom tijelu.

Prema mišljenju najboljih stručnjaka za razvoj na vrhu liste najmoćnijih antitumorski biljaka je graviola (Soursop). Prirodno stanište ove biljke je u južnom dijelu Meksika, nekim djelovima Brazila i Perua, a uglavnom se uzgajaju u Sjevernoj Americi i u zapadnom dijelu Afrike.

U Africi se koristi protiv groznice i kao analgetik za djecu. Štoviše, za razliku od anti-kancerogenih preparata koji uništavaju i zdrave stanice, ova biljka djeluje iznimno destruktivno prema kancerogenim stanicama.

Ekstrakt iz korijena graviole uništava maligne stanica u 12 različitih vrsta raka, uključujući rak dojke, rak debelog crijeva, rak pluća, rak gušterače i prostate.

Graviola učinkovito uništava stanice raka, i jača je 10.000 puta više od kemoterapije. Ima pozitivni učinak na rad unutarnjih organa, uspješno se bori protiv parazita i bakterija, ublažava stanja depresije i ima umirujuće djelovanje na živčani sustav te regulira krvni tlak.

Južnoamerički Indijanci koriste za liječenje artritisa, astme i srca.

 

 

U prehrani se koristi u svježem obliku ili u obliku soka, a za ozdravljenje se koristi cijela biljka – kora, lišće, sjemenke i voće. U nekim zemljama lišće graviole se koristi kao čaj za smirenje i protiv dijabetesa, za liječenje jetre, za bolji san, bol u žuči, kao i za brzo triježnjenje.

Članak indeksiran 15. 06. 2022 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me