Vulić: Trivićeva je projekat onih kojima smeta državotvorna Republika Srpska

Izvor/medij: Argumenti
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Ambasada SAD-a ocijenila tvrdnje o uplati miliona Jeleni Trivić kao "jeftini politički trik"

Jelena Fejk Trivić je sve vrijeme u „zagrljaju, ambasada između ostalog i Američke“, te turiste u BiH Kristijana Šmita, rekla je za ATV Sanja Vulić, poslanik u Predstavničkom domu Parlamenta BiH, povodom navoda da su SAD izdvojile novac za kampanju Jelene Trivić.

– Mene ovo uopšte ne iznenađuje. Četiri godine smo govorili da Republiku Srpsku žele pretvoriti u praznu ljušturu, a BiH u unitarnu tvorevinu – izjavila je Vulić.

Ona kaže da američke bombe nisu pokorile Srbe, neće ni dolari.

– Jelena Fejk Trivić je projekat onih kojima smeta državotvorna Republika Srpska. Raznim ambasadama, SAD-u i političkom Sarajevu smeta stabilna i jaka Republika Srpska. Građani Republike Srpske nikada neće izdati svoju Republiku Srpsku jer Republika Srpska je ljubav – poručila je Vulićeva.

Administracija Džozefa Bajdena izdvojila je 19,5 miliona KM za kampanju Jelene Trivić protiv Milorada Dodika, saznaje „Glas naroda“ iz pouzdanih izvora.

– Ovaj iznos je tačno 10 miliona dolara koje su vojnim avionom u četvrtak, 4. avgusta, prenesene do aerodroma Sarajevo, gdje je taj novac, prema tvrdnjama našeg izvora, preuzeo njen brat, Igor Tešić koji joj je šef štaba i vodi njenu kampanju – prenijela je Srna.

Članak indeksiran 21. 09. 2022 Zadnji put osvježen prije 6 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me