Raskrinkavanje.ba

Alternativna televizija → Vulić: Trivićeva je projekat onih kojima smeta državotvorna Republika Srpske

17.09.2022
Tekst članka

Jelena „Fejk“ Trivić je sve vrijeme u "zagrljaju ,ambasada između ostalog i Američke", te turiste u BiH Kristijana Šmita, rekla je za ATV Sanja Vulić, poslanik u Predstavničkom domu Parlamenta BiH povodom navoda da su SAD izdvojile novac za kampanju Jelene Trivić.

„Mene ovo uopšte ne iznenađuje. Četiri godine smo govorili da Republiku Srpsku žele pretvoriti u praznu ljušturu, a BiH u unitarnu tvorevinu“, izjavila je Vulić.

Ona kaže da američke bombe nisu pokorile Srbe, neće ni dolari. 

„Jelena Fejk Trivić je projekat onih kojima smeta državotvorna Republika Srpska. Raznim ambasadama, SAD-u i političkom Sarajevu smeta stabilna i jaka Republika Srpska. Građani Republike Srpske nikada neće izdati svoju Republiku Srpsku jer Republika Srpska je ljubav“, poručila je Vulićeva.

Administracija Džozefa Bajdena izdvojila je 19,5 miliona KM za kampanju Jelene Trivić protiv Milorada Dodika, saznaje "Glas naroda" iz pouzdanih izvora.

"Ovaj iznos je tačno 10 miliona dolara koje su vojnim avionom u četvrtak, 4. avgusta, prenesene do aerodroma Sarajevo, gdje je taj novac, prema tvrdnjama našeg izvora, preuzeo njen brat, Igor Tešić koji joj je šef štaba i vodi njenu kampanju", prenijela je Srna.

Članak indeksiran 21.09.2022. Zadnji put osvježen 21.09.2022.

Ocijenjeno u analizi