Vulić: Trivićeva je projekat onih kojima smeta državotvorna Republika Srpske

Izvor/medij: Faktor magazin
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Ambasada SAD-a ocijenila tvrdnje o uplati miliona Jeleni Trivić kao "jeftini politički trik"

Jelena „Fejk“ Trivić je sve vrijeme u „zagrljaju ambasada, između ostalog i Američke“, te turiste u BiH Kristijana Šmita, rekla je za ATV Sanja Vulić, poslanik u Predstavničkom domu PS BiH povodom navoda da su SAD izdvojile novac za kampanju Jelene Trivić.

„Mene ovo uopšte ne iznenađuje. Četiri godine smo govorili da Republiku Srpsku žele pretvoriti u praznu ljušturu, a BiH u unitarnu tvorevinu“, izjavila je Vulić.

Ona kaže da američke bombe nisu pokorile Srbe, neće ni dolari.

„Jelena Fejk Trivić je projekat onih kojima smeta državotvorna Republika Srpska. Raznim ambasadama, SAD-u i političkom Sarajevu smeta stabilna i jaka Republika Srpska. Građani Republike Srpske nikada neće izdati svoju Republiku Srpsku jer Republika Srpska je ljubav“, poručila je Vulićeva.

Administracija Džozefa Bajdena izdvojila je 19,5 miliona KM za kampanju Jelene Trivić protiv Milorada Dodika, saznaje „Glas naroda“ iz pouzdanih izvora.

„Ovaj iznos je tačno 10 miliona dolara koje su vojnim avionom u četvrtak, 4. avgusta, prenesene do aerodroma Sarajevo, gdje je taj novac, prema tvrdnjama našeg izvora, preuzeo njen brat, Igor Tešić koji joj je šef štaba i vodi njenu kampanju“, objavio je ovaj portal.

Članak indeksiran 21. 09. 2022 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me