Raskrinkavanje.ba

Epoha → WEF planira smanjiti dob pristanka na sex na 12 godina

21.11.2023
Tekst članka

Svjetski ekonomski forum priprema se za smanjenje dobi za pristanak na seks na 12 godina i na taj način očigledno planiraju dekriminalizirati pedofiliju.

Prema bolesnim i izopačenim umovima koji prolaze hodnicima moći u Davosu, zakonima o dobi za pristanak nema mjesta u “prosvijećenom društvu” jer diskriminiraju pravo djeteta da izabere seks s odraslima.

Prema sljedećem koraku u njihovom zlu planu, planiraju zahtijevati od roditelja dobivanje dozvole za odgoj njihove djece. A ako se roditelji protive ključnim točkama globalističke agende, uključujući i takozvana “prava djeteta”, elita vam planira oduzeti pravo na odgoj vlastitog dijeteta.

Nemojte se zavaravati, pripreme u vidu rodne i transgender ideologije već su uzele maha, a oni dolaze po vašu djecu. Ako ne želite živjeti u svijetu u kojem se djeca bacaju vukovima, došlo je vrijeme da zauzmete stav.

Globalistička elita već godinama pokušava normalizirati pedofiliju iza kulisa, a sada vidimo plodove njihova rada na otvorenom.

Njemačka vlada razmatra prijedloge za legalizaciju dječje pornografije i drastično snižavanje dobi za pristanak, kao dio radikalnih novih planova koje gura WEF kako bi svijet učinio „inkluzivnijim“ prema pedofilima. Naime, njemački Bundestag prihvatio je peticiju o pravima djece koju je sastavila zloglasna propedofilska organizacija – Krumme-13.

Među pravima navedenim u tekstu peticije je i tvrdnja da djeca imaju “pravo glasa o svim stvarima koje utječu na njihovu emocionalnu, psihičku i fizičku dobrobit”, te “pravo na slobodan razvoj svoje osobnosti”, a “seksualno samoodređenje” uključeno je u članak 2. temeljnog zakona pod izrazom “slobodan razvoj osobnosti”.

Aktivisti su zahtijevali da se “pedofilski (seksualni) identitet zaštiti od diskriminacije, kriminalizacije, isključivanja i progona” prema njemačkim zakonima o jednakosti.

No, pedofilija nije jedini tabu kojeg je WEF odlučan razbiti. Incest je također na njihovom dnevnom redu i odlučni su u namjeri da ga legaliziraju u svim zemljama u koje je WEF infiltriran, počevši od Njemačke. Prema WEF-u, zakoni protiv incesta krše ljudska prava braće i sestara koji žele imati veze i osnovati obitelji, a grupa koju podržava vlada u Njemačkoj sada papagajski ponavlja WEF-ov stav.

Ali elita ni tu ne staje. Sada postavljaju temelje za oduzimanje prirodnog prava roditelja da odgajaju vlastitu djecu. Hillary Clinton je rekla da je potrebno selo da bi se odgojilo dijete, a globalna elita ovaj koncept širi još i dalje.

Profesor Svjetskog ekonomskog foruma izjavio je da će roditelji uskoro morati dobiti dozvolu od vlade kako bi mogli odgajati vlastitu djecu. Naime, prema Connoru Kianpouru sa Sveučilišta Colorado Boulder koje financira WEF, roditelji će morati dokazati da prihvaćaju radikalnu propedofilnu i transrodnu agendu prije nego što dobiju dozvolu.

U svom radu Djeca nisu u redu: Širenje uloge države u roditeljstvu, objavljenom u Journal of Ethics & Social Philosophy, dužnosnik WEF-a tvrdi da bi vlada trebala preuzeti primarnu odgovornost za odgoj djece, što prema njemu ne bi trebalo predstavljati probleme jer biološki roditelji “nemaju pravo” odgajati vlastitu djecu.   

“Pojedinci nemaju pravo odgajati svoju biološku djecu, niti imaju bilo kakve interese dovoljno teške da opravdaju pravo na odgajanje djece općenito”, navodi Kianpour, te dodaje: “Budući da ta prava ne postoje, ne može se reći da ih ugrožavaju regulirane politike roditeljstva.”  

Ako se pitate kako bi bilo tko uopće mogao tvrditi da zakoni protiv pedofilije krše prava djece ili da roditelji nemaju prirodno pravo odgajati vlastitu djecu, onda se morate sjetiti tko stoji u pozadini ove globalističke elite. To je iskonsko ZLO, za koje je loše jednako dobrome i koje želi potpunu inverziju svijeta u kojem živimo. To je oduvijek bilo tako, no sada smo izgleda došli do faze njihovog „master plana„ kada više ne skrivaju svoje podle planove.

U tijeku je rat, a elita i njihove marionete u politici i zabavi svakim danom postaju sve očajniji da normaliziraju ono što se u prethodnim razdobljima smatralo najgorim zločinom od svih – zlostavljanje djece. Na najvišim razinama politike, financija i industrije zabave tajanstvena kabala pedofila koristi svoju moć kako bi sakrila bolesne zločine koje čine nad djecom.

Globalistička elita koja radi protiv interesa čovječanstva moderni su relikti drevnog kulta i po prvi put u povijesti blizu je da bude izložena očima javnosti. Je li razlog tome činjenica da se čovječanstvo budi, ne znamo.

No, jednu stvar znamo sigurno – nećemo predati vlastitu djecu u ruke zla!

 

Članak indeksiran 30.11.2023. Zadnji put osvježen 30.11.2023.

Ocijenjeno u analizi