ZA 2 GODINE SMRŠALA 88 KILA, EVO KAKO: Sad bez stida obuče kupaći kostim i ode na plažu, ISTOPILA SALO!

Izvor/medij: Novi
Ocjena: Klikbejt
Raskrinkano u: Klikbejt "specijalnost" portala Novi: Lažno moralisanje i javno sramoćenje žena

Dok nam današnji ubrzani način života, u kojem često jedemo hodajući "i nešto na brzinu", ne dopušta da se uvek posvetimo sebi, brojni građani počnu vrlo brzo da se bore s viškom kilograma. Ako se ne izbore na vreme, dolazi i do velike debljine i gojaznosti.

Jedna od takvih bila je i 23-godišnja Dženifer Ognenovski, studentkinja iz Sidneja, a na kraju je pokazala da nikad nije kasno krenuti od nule i boriti se za zdravlje i formu do kraja.

Sponsored by Luponmedia

Za dvije godine izgubila je nevjerovatnih 88 kilograma, a svoje putovanje zabilježila je na fotografijama.

161605-screenshot-1-ls

Dženifer je prvo skinula brojne kilograme, ali budući da je bila gojazna ostalo je puno kože koja je bila višak, i danas kaže da se tada osjećala kao da je zarobljena u tijelu 80-godišnje starice

Ova studentkinja prava kaže da je kilograme počela da nakuplja već od djetinjstva, pa se činilo kao da za nju ni nema drugog "stanja" osim debelog. U jednom trenutku zdravlje joj je bilo toliko ugroženo zbog brojnih posljedica gojaznosti, da je strahovala da neće ni doživeti transformaciju.

Ali, nije odustajala, redovno je vežbala i napravila promene u ishrani, da bi se na kraju podvrgla operaciji odstranjivanja viška kože.

 

 

 

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

| Thick thighs and weekend highs

  

 

Članak indeksiran 31. 08. 2020 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me