Raskrinkavanje.ba

Stil → Za 5 dana 5 kilograma manje: Čudo od napitka pravi se za samo 5 minuta! (RECEPT)

04.05.2016
Tekst članka

Veoma je važno da se pridržavate pravila tri petice i da svako jutro popijete ovaj napitak. Vaga će ubrzo da pokaže - 5 kilograma

Pravilo tri petice sastoji se od jednostavnog napitka i nekoliko malih saveta kojih morate da se maksimalno pridržavate.

Tri brojke pet odnose se na brzinu pripreme (5 minuta), trajanju tretmana (5 dana) i maksimalni rezultat (skida se i do 5 kilograma).

Sastojci za napitak: šaka (oko 60 g) svežeg peršuna, 1 limun i 1 čaša vode.

Postupak pripreme napitka:

1. Peršun dobro operite, stavite u blender i usitnite.

 

2. U blender dodajte i sok od limuna i čašu vode te sve zajedno dobro izmešajte.

Napitak popijte svako jutro čim se probudite, pre bilo kojeg jela i pića. Postupak ponavljajte pet dana za redom, bez izuzetka. Nakon petog dana napravite pauzu od 10 dana te, po želji, ponovite postupak.

Napitak ubrzava metabolizam i probavu, sprečava nakupljanje vode u telu i nadutost te pomaže organizmu da brže i delotvornije sagorijeva masnoću i kalorije.

Napomena:

 

Pravilo 5-5-5 neće u rekordnom roku otopiti nakupljenu masnoću, već će ubrzati metabolizam i pomoći vam da što pre dođete do željenih rezultata.

Gubitak kilograma, koji ćete sigurno vrlo brzo primetiti na vagi, najviše se odnosi na nakupljenu vodu u telu kao i usporenu probavu zbog koje se osećamo naduto i deblje nego što zaista jesmo.

Upravo zbog toga, prvih pet kilograma koje možete izgubiti nazivamo "lažni" kilogrami.

Članak indeksiran 08.02.2024. Zadnji put osvježen 09.02.2024.

Ocijenjeno u analizi