Raskrinkavanje.ba

Istinom protiv laži → Zašto je Biden odgodio svoju probnu inauguraciju zakazanu za 17.01.2021.?

15.01.2021
Tekst članka

Joe Biden i njegova zamjenica Kamala Harris otkazati su probnu inauguraciju zbog, kako se navodi, sigurnosnih razloga. Preko 20.000 naoružane privatne vojske duboke države, tzv. Nacionalnom gardom, nije im dovoljno da bi se osjećali sigurno, iako su 12. siječnja 2021. dobili ovlaštenje da mogu pucati na američki narod, kojeg oni nazivaju raznim pogrdnim imenima

Probna inauguracija Joea Bidena zakazana za nedjelju, 17.01.2021. odgođena je zbog sigurnosnih razloga. Krajnje lijevi Politico izvještava da je Bidenov stožer "zabrinut za sigurnost" te je zbog toga odgodio svoju inauguracijsku probu:

Nakon prošlotjednih nereda zaključan je kompleks Capitol Hill. Podignuta je visoka sigurnosna ograda i dovučeno preko 20.000 naoružanih ljudi. MSM mediji pišu da kompleks čuva Nacionalna garda, a zapravo se radi o privatnoj vojsci duboke države. Dodatno ih je uznemirilo upozorenje njihova ogranka FBI-a o prosvjedima u 50 država. Zato je otkazana i vožnja Amtrakom iz Wilmingtona u Washington, planiranom za ponedjeljak.

Bidenov stožer odbio je komentirati ove promjene, a kongresni odbor za organiziranje ceremonije inauguracije nije odgovorio na zahtjeve za komentar. Njihovo službeno priopćenje: "Od napada rulje na Kongres, koja je uključivala domaće teroriste i nasilne ekstremiste, nacija je suočava sa sve više prijetnji našoj demokraciji i potencijalno dodatnom nasilju u narednim danima. Ovo je izazov koji izabrani predsjednik i njegov tim nevjerojatno ozbiljno shvaćaju."

Mogući razlozi otkazivanja probne inauguracije

Nakon orkestriranog "juriša" na zgradu Kapitola, koju su izveli ljevičari Antife / BLM-a prerušivši se u Trumpove pristaše, bili smo svjedoci konačnom činu izdaje članova korumpiranog Kongresa koji su svojim glasovima potvrdili izbornu prijevaru, a sve sa ciljem instaliranja marionete Joa Bidena za novog predsjednika Amerike. Mediji i članovi Kongresa sada koriste isplanirani juriš na Kapitol kako bi skrenuli pažnju sa neupitnim dokazima o izbornim prijevarama u više država, na predsjedničkim izborima.
/Patrick Byrne proslijedio je videozapis na kojem je otkrio kako Capitol Police otvoreno usmjerava Antifa / BLM "glumce" (odjeveni u MAGA patriote) kako bi napali određene dijelove zgrade Capitol-a./

Novi dokaz, koji teško kompromitira duboku državu, jučerašnji je objavljeni videozapis u kojem novinarka CCN-a obavještava svoje poslodavce (nakon ulaska, razgledavanja, a ne nasilnog upada u Donji dom Kongresa) da su uspjeli. Video prikazuje novinarku CNN-a Jade Sacker prerušenu u Trumpovu pristašu kako ulazi na Capitol. S njom je bio aktivist BLM-a John Sullivan koji je nedavno optužen i uhićen zbog provale i ulaska u zgradu Kapitola.
Otvorite link i pogledajte videozapis turističkog ulaska Soroševe antife u Kongres i usklika novinarke CCN-a: "Uspjeli smo!".
https://welovetrump.com/2021/01/15/video-shows-cnn-photo-journalist-disguised-herself-as-trump-supporter-and-infiltrated-the-capitol-building-with-blm-activist/

Drugi mogući razlog odgode probne inauguracije je taj što je zapovjednik Mornaričkog korpusa Sjedinjeni država general David H. Berger odbio zahtjev predsjednice Doma Nancy Pelosi da rasporedi svoje ljude kako bi zaštitili Bidenovu inauguraciju zbog Trumpovih pristalica.

Treći razlog bi mogao biti što je Duboka država sve američke savezne države, osim Washingtona, protuustavno pretvorila u tvrtke, zadužila ih i rasprodavala resurse. No, zaustavio ih je Donald Trump. Uz kojeg je stao amereički narod, što su i pokazali na izborima, stala je američka vojska, stali su i najkarizmatičniji američki generali. Posebice najveći autoritet general Flynn. 

Naime, neosporna je činjenica da je predsjednik Donald Trump pobijedio s najvećim brojem glasova u američkoj povijesti. I dalje se prikupljaju dokazi o prijevari, kao i sudjelovanje u prijevarama i manipulaciji stranih država (Kanada, Srbija, Njemačka, Italija, Španjolska, Kina i drugi) na američkim izborima 2020. godine, što praktički znači napad na suverenitet neovisne države i istovremeno objavu rata.

Zastava Sjedinjenih Američkih Država se primjenjuje od 14. lipnja 1777., kada je donijeta Odluka o zastavi ("The Flag Resolution"), poznata pod nazivom "Betsy Ross", što je, prema popularnoj predaji, ime žene koja ju je sašila. Zastava koju je do jučer koristila duboka država (Deep State) sa zvijezdama na plavom kvadratu, je zastava sotonističke kabale i vezana je korporativnim ugovorom. Prava zastava, prema ustavu iz 1776. godine. ("Betsy Ross") danas visi na CAPITOL Hillu! A zastava je glavni simbol države.

Predsjednik Trump prošle godine potpisao je Zakon o insurekciji na temelju čega su divovske korporacije (Nas, Inc. I SAD, Inc) bankrotirale 1. siječnja 2021. godine, a time je ponovno uspostavljena bivša Republika Sjedinjenih Država. Svi izabrani 3. studenog 2020. (predsjednički izbori) i 3, siječnja 2021 (kongresni i senatorski izbori) postali su dio američke korporacije Inc., a na papiru su samo lutke.JOE BIDEN koji ima samo 6% popularnosti američkog naroda, a povezuju ga sa pedofilijom i koruptivnim radnjama. postati će, ako se održi inauguracija, predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, što znači da će voditi američku korporaciju, Inc., koja je bankrotirala i nema nikakve veze sa Amerikom.

Brisanjem američke korporacije i prestankom njezinog postojanja, DEMOKRATSKA REPUBLIKA AMERIKA ponovno se uspostavlja i predsjednik Donald Trump će, na novim  izborima, za oko 120 dana, postati 19. predsjednik države - Demokratske Republike Amerike. Posljednji 18. predsjednik bio je Ulysses S. Grant (16. je bio Abraham Lincoln, a 17. Andrew Johnson).  

I na kraju moguća odgoda inauguracije je uhićenje Nancy Pelosi, nakon što joj je nestao laptop koji je teško komromitira, predaja Joe Bidena i pregovori o predaji ljudi iz sjene, koji upravljaju dubokom državom.

Zato, ne vjerujte mainstream medijima koji nas godinama lažu i varaju. Zašto bi sada govorili i pisali istinu?

Poslovica kaže: 'Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada'.

Članak indeksiran 19.01.2021. Zadnji put osvježen 19.01.2021.

Ocijenjeno u analizi