Zbog najskuplje droge na svetu satanisti i bogataši ubijaju decu?

Izvor/medij: Select365
Ocjena: Teorija zavjere Manipulisanje činjenicama Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: QAnon besmislice o zlostavljanju djece u tunelima i kavezima ne odlaze sa društvenih mreža

U doba nekih većih turbulencija u svetu, teoretičari zavere poput Dejvida Ajka ponovo postaju vrlo popularni, a mnogi citati iz njihovih knjiga stavljaju se u novi kontrekst i drugačiju optiku.

Pošto sada posmatramo većinu stvari kroz optiku pandemije korona virusa, onda se mnoge stvari stavljaju u isti kontekst.

Aktuelna je tema satanizma i satanističkih rituala među svetskom elitom, a kao predvodnica ove ozloglašene ekipe apostrofira se Marina Abramović i njene uvrnute žurke na koje su dolazili najpoznatiji likovi svetskog džet-seta: od filmskih zvezda preko pevača do biznismena i političara.

Priča se da su se na tim i sličnim partijima gosti drogirali najskupljom drgom na svetu – adrenohromom, koja se dobija na jeziv način.

Šta je zapravo adrenohrom?

Hemijsko jedinjenje adrenohrom predmet je brojnih teorija zavere, a mnogi smatraju da iza ove hemikalije stoji trgovina decom.

Adrenohrom je proizvod oksidacije adrenalina (epinefrin, norepinefrin), koji je hemijsko jedinjenje molekulske formule C9H₉NO₃ proizvedeno oksidacijom adrenalina.
To je najskuplja droga koju koristi elita.

– Za efekte i klasifikaciju adrenokroma se kaže da su kontroverzni jer se raspravlja o tome da li ima bilo kakve psihoaktivne ili halucinogene efekte, iako su neki ispitanici upoređivali iskustvo adrenokroma sa blagim iskustvima psilocibina i LSD-a, a kokain je šala u poređenju sa adrenokromom. (Napomena: sintetički i prirodni adrenokrom nisu isti, sintetički nema to dejstvo, to je isto kad bi poredili plastičnu lutku i živu ženu)

– Psihoaktivni efekti adrenokroma mogu uključivati ​​euforiju, konfuziju, promenu u mišljenju, nedostatak prosuđivanja, loš uvid i nesposobnost koncentracije, a najvažniji efekat zbog kog ga elita koristi je prividna snaga i osećaj beskrajne nadmoći nad drugima.

– U naučnom smislu, to je hemikalija koja se proizvodi u ljudskom telu kada se adrenalin (poznat i kao epinefrin) oksidira.

– Potencijalna žrtva (dete) je terorisana, čime se povećava količina adrenalina koji teče kroz njeno telo.

Zatim se ubijaju i adrenohrom se sakuplja iglom i špricom iz podnožja vrata i kičmenog stuba. (Što je dete mlađe tim je adrenohrom kvalitetniji)

– Ta hemikalija na crnom tržištu košta stotine hiljada dolara.

– Ovo je jedan od odgovora na pitanje gde nestaju deca širom sveta.

Skupljanje adrenohroma je najunosniji biznis na svetu i donosi mnogo više para nego prodaja organa.

Spisak i broj dece gde najviše nestaju na godišnjem nivou:

Amerika 800,000

Australija 25,000

Brazil 40,000

Engleska 230,000

Francuska 39,000

Kanada 50,000

Meksiko 45,000

Nemačka 100,000

Španija 200,000

Članak indeksiran 11. 07. 2020 Zadnji put osvježen prije 11 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me