Zbog najskuplje droge na svetu satanisti i bogataši ubijaju decu?

Izvor/medij: Select365
Ocjena: Teorija zavjere Manipulisanje činjenicama Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: QAnon besmislice o zlostavljanju djece u tunelima i kavezima ne odlaze sa društvenih mreža

U doba nekih većih turbulencija u svetu, teoretičari zavere poput Dejvida Ajka ponovo postaju vrlo popularni, a mnogi citati iz njihovih knjiga stavljaju se u novi kontrekst i drugačiju optiku.

Pošto sada posmatramo većinu stvari kroz optiku pandemije korona virusa, onda se mnoge stvari stavljaju u isti kontekst.

Aktuelna je tema satanizma i satanističkih rituala među svetskom elitom, a kao predvodnica ove ozloglašene ekipe apostrofira se Marina Abramović i njene uvrnute žurke na koje su dolazili najpoznatiji likovi svetskog džet-seta: od filmskih zvezda preko pevača do biznismena i političara.

Priča se da su se na tim i sličnim partijima gosti drogirali najskupljom drgom na svetu – adrenohromom, koja se dobija na jeziv način.

Šta je zapravo adrenohrom?

Hemijsko jedinjenje adrenohrom predmet je brojnih teorija zavere, a mnogi smatraju da iza ove hemikalije stoji trgovina decom.

Adrenohrom je proizvod oksidacije adrenalina (epinefrin, norepinefrin), koji je hemijsko jedinjenje molekulske formule C9H₉NO₃ proizvedeno oksidacijom adrenalina.
To je najskuplja droga koju koristi elita.

– Za efekte i klasifikaciju adrenokroma se kaže da su kontroverzni jer se raspravlja o tome da li ima bilo kakve psihoaktivne ili halucinogene efekte, iako su neki ispitanici upoređivali iskustvo adrenokroma sa blagim iskustvima psilocibina i LSD-a, a kokain je šala u poređenju sa adrenokromom. (Napomena: sintetički i prirodni adrenokrom nisu isti, sintetički nema to dejstvo, to je isto kad bi poredili plastičnu lutku i živu ženu)

– Psihoaktivni efekti adrenokroma mogu uključivati ​​euforiju, konfuziju, promenu u mišljenju, nedostatak prosuđivanja, loš uvid i nesposobnost koncentracije, a najvažniji efekat zbog kog ga elita koristi je prividna snaga i osećaj beskrajne nadmoći nad drugima.

– U naučnom smislu, to je hemikalija koja se proizvodi u ljudskom telu kada se adrenalin (poznat i kao epinefrin) oksidira.

– Potencijalna žrtva (dete) je terorisana, čime se povećava količina adrenalina koji teče kroz njeno telo.

Zatim se ubijaju i adrenohrom se sakuplja iglom i špricom iz podnožja vrata i kičmenog stuba. (Što je dete mlađe tim je adrenohrom kvalitetniji)

– Ta hemikalija na crnom tržištu košta stotine hiljada dolara.

– Ovo je jedan od odgovora na pitanje gde nestaju deca širom sveta.

Skupljanje adrenohroma je najunosniji biznis na svetu i donosi mnogo više para nego prodaja organa.

Spisak i broj dece gde najviše nestaju na godišnjem nivou:

Amerika 800,000

Australija 25,000

Brazil 40,000

Engleska 230,000

Francuska 39,000

Kanada 50,000

Meksiko 45,000

Nemačka 100,000

Španija 200,000

Članak indeksiran 11. 07. 2020 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me