„Želim doživjeti 150 godina!“ – Poznati dugovječni Sarajlija ispričao pomoću čega sebi produljava život

Izvor/medij: TNT Portal
Ocjena: Prikriveno oglašavanje Lažna vijest
Raskrinkano u: Lažni stogodišnjak reklamira "ljekoviti čaj"

Nikola Ageljić iz Sarajeva rodio se u Austro-Ugarskoj 1896. godine i preživio revoluciju, dva svjetska rata, komunizam i sve bivše vlade i predsjednike. Uvršten je na spisak najstarijih ljudi u Knjizi rekorda BIH – 14. ožujka je napunio 107 godina.

Nikola je nadživio toliko svojih vršnjaka, ali i mnogu djecu svojih vršnjaka.

 

Drevni domaći preparat za visok krvni pritisak, djeluje i riješava problem u 7 dana!

Djed, a već i pradjed, redovito odlazi na liječničke preglede. Svake godine liječnici govore jedno te isto: potpuno je zdrav, već sutra bi mogao optrčati državu.

Bez obzira na toliko dugačak život, Nikola Ageljić je rijetko napuštao svoje selo i uvijek je odbijao kad su mu djeca predlagala preseliti se u grad. Starost je ipak starost, mislila su djeca. Ali starost ovom djedu ništa ne znači.

Nikola Ageljić živi u najobičnijoj kući koja mu je ostala od pokojne žene. Djed vodi računa o kući. Osim kuće, ima i vrt – 10-ak hektara koje sam obrađuje svake godine. A brine se i o domaćim životinjama: kravi, nekoliko koza i kokoškama.

Posjetio sam ga da bih odradio intervju i otkrio njegovu glavnu tajnu – kako toliko dugo živjeti. Sjedeći za stolom, shvaćamo da Nikola ima mnogo posla. Ne želimo previše vremena potrošiti na naša pitanja, odmah prelazimo na razlog zbog kojeg smo došli.

– Nikola, proživjeli ste tako dug život. Mnogo dulje od bilo koga drugog. Kako ste to uspjeli? SAZNAJTE OVDJE!

Članak indeksiran 01. 12. 2020 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me